Treenikiellon porsaanreikiä etsimässä

Elämäni Kunnossa

No arvatkaas vaan onko olkapää parantunut.... HUOH! Pakko kuitenkin olla tyytyväinen, että sain treenailla aikalailla vammoitta jopa vuoden päivät ja tehdä varsinkin käsiä ja hartioita rasittavaa työtä vuosikausia ilman mitään ongelmia :)

Olkapää on nyt siis toistaiseksi mahdollisimman paljon levossa ja kylmetän sitä niin usein kuin muistan ja kestän. Inhoan kylmää...

Pidetään myös PT:n kanssa asap palaveri siitä, mitä kaikkea voin tehdä niin kauan kuin tuo typerys kipuilee. Kaikki olkapäätä rasittavat veto- ja työntöliikkeet ovat tietysti ensimmäisenä pannassa. Niin ja turhat nostelut myös!

Nyt on siis aika petrata kaiken aerobisen liikkumisen saralla ja pitää proteiinin saanti maksimissaan, etteivät kovalla työllä hommatut lihakset ainakaan katoa.

Jalkapäivät saavat hetken aikaa hoitua laitteissa. Se lienee mukavaa vaihtelua ja tekee varmasti myös hyvää pitkästä aikaa rääkätä lihaksia oikein erotellusti. Kaipuu kokonaisvaltaiseen kehon käyttämiseen on kuitenkin koko ajan suuri..

 

Tänään kipaisinkin heti aamusta portaisiin tekemään vanhaa tuttua intervallitreeniä ja  sulattamaan juhannuksena nautittuja lettuja. Kädessä koreili isiltä adoptoitu polarin sykemittari mallia karvalakki. Tykkään siitä, että nään samalla sekä sykkeen, että treeniin kulutetun ajan!

Vanha Suunnon sykemittarini hörppäsi jossain vaiheessa kellon täydeltä vauvaöljyä, eikä ole ollut entisensä sen jälkeen :B

 

Tähän treenitaukoon sopivasti tulee myös 1kpl matkoja Amsterdamiin, minne lennän muutaman ystävän kanssa tulevana torstaina. Ajattelimme vuokrata polkupyörät ja ajella ympäri kaupunkia niin paljon kuin mahdollista - ihanaa!

Ei huolta, mä ajastan teille kaikenlaista luettavaa poissaoloni ajaksi ;)

 

Kommentit

kyoto (Ei varmistettu)

Hei, suosittelen ehdottomasti käymään osteopaatilla. Omat olkapääongelmat katosivat muutamassa osteopaatin käsittelyssä ja pienistä satunnaisista säryistä selviän nykyisin tekemällä kotona hänen neuvomaa itsehoitoliikettä :)

eveliina
Kult!

Buu kipuilevalle olkapäälle, mutta jee Amsterdamille! Tere tulemast - jos kaipaat reissuvinkkejä, pistäpä viestiä :) ja muuten, suosittelen vuokraamaan ihan perusmustan pyörän jostain pienemmästä liikkeestä kuin MacBike tai YellowBike: paikallisille turistit kirkuvan punaisten tai -keltaisten pyörien päällä ovat kuin punainen viitta härälle ;)

Amamba (Ei varmistettu)

Aaah, Amsterdam ja pyöräily = <3 Niitä ihania pyöräteitä ja tasaisuutta mä kaipaan! Jos et ole ennen pyöräillyt siellä, niin paikallisten vauhti (ja lapsien kuljetus pyörän etuosassa ilman kypärää) saattaa ensin näyttää aika hurjalta, mutta siihen pääsee mukaan nopeasti. Jos ei muuta, niin oppii käyttämään pyörän kelloa, kun taas täällä Suomessa ei juuri kukaan kilkuta kelloa, vaikka olisi tarvetta. Hauskaa matkaa!

Anis
Aniksenmakuinen

Juuri palasin Damista juhannuksen vietosta, pyöräily oli ihanaa! Etenkin Vondel Parkissa suhaaminen oli ehdottoman mahtavaa! Hyväksi havaittu, keveämpi lounaspaikka La Place kannattaa testata (saa itse kasata mm. salaattilautasen), aamupalapaikaksi suosittelen Bagels&Beansia. Mahtavaa matkaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.