Ladataan...
Ella Elers

Tää tulee nyt ihan puskista, pahoittelut - olisi kivaa jos osaisin olla semmoinen bloggaaja joka ilmoittaa muutoksista kuukauden etukäteen, mutta kun ei niin ei. Mutta toisaalta eikö hetkessä eläminen olekin se päivän kova sana, heh.. :)

Nimittäin mä olen tässä viime kuukauden ollut vähän kiireinen täällä backstagella tämmöisen asian kanssa: MUN BLOGI MUUTTAA! (Taas!) Mä kävin muutama viikko sitten Indiedaysin toimistolla juttelemassa mun blogista, ja ne halusi mut kovasti riveihinsä. Meininki tapaamisessa oli niin välitöntä, aitoa, lämmintä ja avuliasta että tiesin heti että tulen viihtymään Indiedaysillä. Yksi syy siihen miksi siirryn Indiedaysille on se että nyt ensimmäistä kertaa mulla on mahdollisuus vähän tienatakin tällä blogilla. Ja onhan se aika win-win jos nautin kirjoittamisesta ja voin saada vielä roposia siitä, eikö? 

Toiseksi Indiedaysillä on tapahtumassa isompia muutoksia ja mun hyvinvointiin painottuva blogi tulee synkkaamaan niiden muutosten kanssa kuin peppu kyykkyjen kanssa, joten siinäkin mielessä mulla on hyvät vibat tästä!

Meinasin ensin vähän huuli väpättäen kysyä että oottehan messissä jatkossakin vaikka osoite vaihtuu, mutta tuntuu vähän turhalta kysellä sellaista teiltä - täällä on tyyppejä jotka tuntuu kuin omilta kaukana asuvilta siskoilta enkä usko että luette mun blogia vaan siks kun se on Lilyssä. Ja toisaalta jos joku ei tahdo blogimuuton takia enää seurata, niin ehkä mun jutut ei olleet alun perinkään ihan just teidän mieleen?

..Eiks niin? (Oottehan messissä? <3)

Mä oon ihan intona tästä! Kiitos Lily kuluneesta vuodesta, oon nauttinut kovasti täällä bloggaamisesta ja oon saanut hirmuisesti varmuutta ja kannustusta teiltä, iso kiitos ja halaus Toimitukselle <3 Tuun kyläilemään tänne jatkossakin, onhan täällä monen monta ihanaa blogia joita seurailen :) 

Blogi siirtyy siis Indiedaysille huomisesta 6.7. lähtien, laitan tottakai linkin tänne! Kaikki seuraustoiminnot päivittyvät myös huomenna, eli mikäli seuraat Instan/facebookin/bloglovinin kautta, niin ne tulevat heittämään sitten uuteen osoitteeseen. 

Mitä sanotte? Tuutteko mun mukaan haistelemaan uusia tuulia? :)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Ella Elers


Hyvää huomenta :)

Kyllä huomaa että on helle kun tuntuu ettei irtoa läpän läppää tänne bloginkaan puolelle, mä oon ihan unohtanut miten kirjotetaan! Mutta nyt hiffasin että eihän tänne tarvitse aina yrittää vääntää syntyjä syvällisiä, joskus ehkä kuvat ja pari auringon pehmentämää ajatusta riittää? 

Mä kuulkaa nautin näistä helteistä ihan julmetusti! (kukapa ei?) Treenaaminen kulkee erinomaisesti, ihanaa kun kroppa lämpenee viidessä sekunnissa ja hiki valuu ihan valtoimenaan. Fiilistelin just eilen salilla sitä että hyvä musiikki + ihan huippuhyvä treeni + vieressä muita treenaajia joilla tuntui olevan vähintään yhtä hyvä meininki, siellä me karjuttiin kilpaa (=miehet karjui ja mä päästin pieniä vinkaisuja viimeisillä toistoilla) ja vaihdettiin testosteronia huokuvia tsemppauskatseita. Ihan zonessa!

Meillä on myös kolmena aamuna viikossa Lean In Five Weeks-treenit Hietsussa, ja soitin yksi aamu Lauralle aamun ohjauksen jälkeen että nyt tänne, me vedetään rantsutreenit. Leikittiin Hietsun uusilla telineillä, juostiin sprinttejä (paljain varpain, tykkään) ja vedettiin tiukka lihaskunto loppuun. Toimii! 


 

Muuten mun arki on aikamoista kiireistä poukkoilua yhden jos toisenkin innostavan asian kanssa, ja mulla on itseasiassa huomenna teille uutisia jotka on toivottavasti teidänkin mielestä positiivisia :)

Mitä teille kuuluu? Mä vähän ikävöin meidän kommenttiboksikeskusteluja, mutta tekin ootte saletisti ottamassa iloa irti kesästä eikä netissä pyöriminen napostele. Mutta mikäli satutte lukemaan tän niin nimimerkit maitokahvi, Suvi K, fretrika, Mia K, mirena ja muut vakkarit ja vähemmän vakkarit, kertokaa mulle että oottehan hengissä ja onhan teillä mukava kesä? 

Halauksia, rakkautta ja banaanijäätelöä kaikille!

Share
Ladataan...

Pages