Kate Midlenton turkoosissa

Elle-Marie

Näin hetki sitten mielettömän upeita kuvia Cambridgen herttuatar  Catherinesta, kun hän edusti perjantaina prinssi Williamin kanssa olympialaisten ja paraolympialaisten kunniaksi järjestetyssä gaalassa. Katella oli yllään mahtava turkoosi iltapuku sekä Jimmy Choon upeat kengät. Kokonaisuuden täydensi hienostunut, mutta nuorekas nutturakampaus. 

Asukokonaisuus oli täydellinen. Itse pidin erityisesti kampauksesta, jonkalaisen haluaisin heti itse, jos edessä olisi hienompia juhlia. Pidin kampauksen hienostuneisuudesta, joka silti oli nuorekas ja tietenkin erittäin tyylikäs. Kampauksessa oli myös jotain hieman rentoa, joka toi kampaukseen nuorekkuutta. 

Katen kengät olivat Jimmy Choon, jotka on nähty hänen yllänsä myös ennen. Viimeksi Kate yhdisti kyseiset kengät upeaan valkoiseen iltapukuun. 

Iltapuvun selkäosa koostui turkoosista pitsistä, joka peitti myös olkapäät. Puvun yhtenä yksityiskohtana toimi kaunis kivikoristeinen vyö.

Lähde: dailymail.co.uk ja Iltasanomat.

Kommentit

nansk

Jalokuvavyö? :D

Muuten komppaan kyllä koko juttua. Aivan mieletön mekko, tuosta ei enää kovin paljon kauniimmaksi pääse!

Elle-Marie

Kääk! Mitä olen ajatellut, jalokuvavyö?! Joo, menen heti korjaamaan! :D

Aivan samaa mieltä. Tuosta ei enää kauniimmaksi pahemmin pääse! :)

Madeleine (Ei varmistettu)

Mulle on iskenyt paha turkoosivillitys. Sellainen lähes pakonomainen tarve saada turkooseja vaatteita, kynsilakkaa, koruja ym. heh. Eivätkä nämä kuvat kyllä yhtään helpottaneet asiaa! Kertakaikkisen tyrmäävä ilmestys!! Ainahan Kate on, mutta tämä oli kyllä ylitse muiden. Kiitos kun jaoit tämän meidän kanssa :)

Elle-Marie

Voi kuule, ihan sama juttu täällä! Turkoosi on mielettömän upea väri ja jos siihen yhdistää vielä aavistuksen päivettyneen ihon, täydellistä! Itsellekin tuli ihan wow-reaktio näitä kuvia katsellessa. Kate on niin äärimmäisen kaunis! :) Leppoisaa maanantain loppua sinulle! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.