Villasukat Chanelissa

Elle-Marie

Villasukat, kuten mustat sukat kuuluvat niihin "mystisesti katoaviin"-esineisiin. Olen onnistuneesti kadottanut lukemattomia pareja villasukkia, joskus kokonaisia pareja, joskus toisen. Lumen sulattua olen löytänyt pihaltani myös monta villasukkaa, jotka koirani oli sinne syksyllä kuljettanut.

Keksin ratkaisuksi villasukkaongelmaan laittaa ne kauniiseen paperipussiin, joka majailee nyt lattialla. Villasukat on nyt helppo poimia tietystä paikasta, jossa ne tyylikkäästi majailevat. Kaunis ja yksinkertaisen värinen paperipussi ei myöskään pistä erityisesti silmään, vaan istuu tyylikkäästi sisustukseen.

Etsin tälle paperipussille melko kauan hyödyllistä tehtävää, sillä tuntui tuhlaukselta heittää tämä kaunokainen paperinkeräykseen. Paperipussilla on myös hassua tunnearvoa, sillä olen sen kantanut Pariisista asti viime vuonna.

Kommentit

Annikan elämää

Kiitos vinkistä!

Multa tuppaa hukkua kaikki sukat, mutta ehkäpä ne pysyisi tallessa hienossa kassissa :)

http://thepirateway.blogg.se/ (Ei varmistettu)

Eh,.niin kauan kun villasukat ei kuljeta ulos koiraa on homma hanskassa,.jos nyt ei ole kysymyksessä villakoira. Pareripussia voi käyttää moneen eri tarkoitukseen, kunhan vaan muistaa ensin ottaa villasukat pois, esimerkiksi käyttää hattuna jos ei viitsi kammata tukkaansa, pussi soveltuu myös aivan erinomaisesti villakoiran kantopussiksi.

Herran rauhaa, amen mutta ei hallelujaa, hiljaa hyvää tulee.

Madeleine (Ei varmistettu)

Hyvä idea! Kiitos vaan vinkistä! :) Mulla olisi muuten blogissani sulle tunnustus, jos haluat ottaa vastaa käyhän kurkkaamassa kun ehdit :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis paperikassi on loistava sukkien sailytyspaikka! Olen laittanut miehen "parittomat" mustat sukat Pradan limited edition paprukassiin - eivatpahan ole kiereskelemassa pitkin lattioita tai laatikon pohjilla.

Terkkuja!
Tibs

Vierailija (Ei varmistettu)

Herran rauhaa mutta ei halleluja? :D Päivän naurut!

On kyllä kiva idea, itse pidän yhdessä kauniissa paperikassissa aikakauslehtiä.

Elle-Marie

immortale: Eipä mitään. Sukat hukkuvat kyllä naurettavan helposti. Suosittelen kokeilemaan! :)

Madeleine: Kiitos paljon Madeleine! Teenpäs tunnustuksen tässä lähiaikoina! :)

Elle-Marie

Tibs: Sitä se kyllä on. Niin helppo ratkaisu, mutta samalla käytännöllinen. :) Terkkuja sinnekin! :)

Vierailija: Heh, siitä sain kyllä itsekin päivän naurut. Sen verran mielenkiintoinen kommentti oli! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.