syke

Ultraruudulla näkyi syke. ❤️ Vahva, terhakka, hyvä syke. Ja pienen pieni Pieni. Minussa. 

Viimeiset viikot olen voinut pahoin. Niin pahoin, että olen käynyt tipassa ja pelännyt rypäleraskautta. Tälle aamulle sovittiin päivystyskäynti naistentautien polille. Mies ja koira lähtivät jo eilen uuteen kotiin (siis sinne sijaislapsikotiin), minä istun bussissa ja menen perässä. 

Nyt huokaisen. En ymmärrä tätä elämää. Meillä odotetaan taas. Sijaislasten saapumista ja nyt tätä luomuihmettä. Hoitolinjoja piti suunnitella viime viikolla. Nyt suunnitellaan neuvolakäyntejä ja asutaan lähes 300km hoitavasta tahosta. 

Pahoinvointi on kuulemma äärimmäisen hyvä juttu, sikiö vaikuttaa vahvasti elinkelpoiselta pieneltä tyypiltä. 

Olen vollottanut koko aamun. Onnesta. Välillä sydämessä läikkyi pelko, kun en tiennyt, mikä on tilanne: onko siellä yksi, kaksi vai pelkkää istukkakudosta. Kun näin pienen, olin niin onnellinen. En tiedä, päättyykö tämä raskaus hyvin. En tiedä, miten käy. Mutta juuri nyt minä olen raskaana. Minä rakastan tätä pientä jo nyt. Ja juuri nyt ulkona paistaa aurinko. 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

<3 <3 <3

Lumos
VALOA

<3

Torey
Näissä neliöissä

 

Mun eka punainen sydän ei halunnu tulla näköjään näkyviin. 

Torey
Näissä neliöissä

ÄH! <3 NOIN. Nyt on sydän! Lily ei näköjään taas tue emoji-sydämiä eikä myöskään kirjaimista löytyvää ääriviivasydäntä. MUTTA SYDÄMIÄ SULLE ISO KASA!

https://naissanelioissa.wordpress.com

Mulla tuli itku. Kunpa.

Lukija (Ei varmistettu)

En enää muista mistä tai milloin löysin blogisi, mutta olen lukenut näitä hienoja jag sydämmellisiä ajatuksiasi jo useampi vuosi. En tunne sinua yhtään, mutta toivon kovasti että raskautesi menee tällä kerta hyvin ja että tämä Pieni tulee syliisi asti! Kaikkea hyvää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minullakin näytti testi plussaa ja voi kuinka toivon että saan tämän lapsen syliini. &lt;3 toivotaan meille molemmille. &lt;3

chaura
Misplaced

Voi nyt, NYT olisi viimein sinun vuorosi onko (onhan?) teillä jokin hormonaalinen tuki tässä raskaudessa?

Srma (Ei varmistettu)

Toivon kanssanne. Kunpa tämä olisi se kerta, kun kaikki menee hyvin ja saatte pienen syliinne. Itku onnesta teidän puolestanne.

miiajohanna
miiajohanna

Pidän sormet ja varpaat ristissä!!!! Ihana uutinen.

R T (Ei varmistettu)

Voi miten onnelliseksi tulin tästä. Toivotaan että kaikki menee oikein hyvin. Peukut pystyssä teille!

Vierailija (Ei varmistettu)

&lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

&lt;3

T: M

Ps. Pakko silti kirjoittaa myös tämä - eihan puhuta sijaislapsista. Vanhemmat voivat olla sijaisia mutta lapsi ei koskaan ole kenenkään sijainen :)

AnLottanen

Hei,

aivopieru kirjoitettaessa. Normaalissa elämässä puhun lahjalapsista, en sijaislapsista. Meille he olisivat ja ovat saapuessaan lahja, eivät bonuksia eivätkä sijaisia. Lahjoja.

Kommentoi