Spontaani & vapaaehtoinen askartelu - siis mikä?

Hupsista!

Toimintaterapeuttikoulutukseeni kuului varsin monenlaisia opintoja: psykiatrian ja käsikirurgian lisäksi kuvan käyttöä, rautalankatöitä ja puutarhakurssi. Joo, ihan oikein luit, puutarhakurssi. Vihasin sitä.

Olenkin ollut vähän yllättynyt, kun tänä keväänä oon löytänyt itseni istuttelemasta kaikenlaisia siemeniä. Ote lähti lipsumaan lopullisesti tänään, kun aloin koristella ruukkuja yrteilleni.

Kuvassa seuraani liittynyt Anja.

En tiedä, pitäisikö tässä olla huolissaan, tyytyväinen vai iloinen. Ehkä kaikkia. Voimautunut ainakin oon, pystyn mihin tahansa!

Spontaanit aamuaskartelut eivät kyllä ihan kuulu tyypillisimpiin tapoihini viettää vapaapäivää. Veikkaan, että entiset opiskelukaverini kuolisivat nauruun, jos törmäisivät tähän tekstiin.

 

Kommentit

Sohvi.

Hahaa, tässä uusi tapa viedä viherpiiperryshulluuteni seuraavalle tasolle; alan siis koristella ruukkuja! Eipä ole muuten käynyt mielessä, kiitos tästä.

Emma

Ole hyvä! Toivottavasti sulle käy paremmin kuin mulle - jouduin yhden ruukuista jo hinkkaamaan puhtaaksi, kun jotain meni pieleen. En ihan tiedä, mitä.

Tässä ja tässä hyviä ohjeita. Onnea matkaan!

Sohvi.

Mahtavaa, kiitti! Pian voin alkaa pröystäillä huikeilla (?!) decoupage-kyvyilläni.. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi sydän! ...mäki haluan puhjeta askartelemaan spontaanisti... ja mäki haluan tollasia ruukkuja... Ruukkukateus on iskenyt.

Emma

Rakas Vierailija, älä suotta kadehdi! Ruukuksi käy ihan tavallinen saviruukku, kunhan se on puhdas. Decoupage-lakkaa saa Tiimarista ja kaapinpohjalta löytyy varmasti jotain nättejä lautasliinoja
:)

Tää ei oo paha DIY-nakki, lupaan! (mut älä lutraa sen lakan kanssa, siitä ei tule kuin suttua...)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.