Terribly moody & björky human behaviour

Rakas Björk, muistathan juoda paljon lämmintä!

Minulle niin kovin tärkeä Björk on peruuttanut esiintymisensä Espanjan ja Portugalin Primavera-festareilla ääniongelmien vuoksi. Luojan kiitos en hankkinut useiden ystävieni tapaan lippua Optimus Primaveraan. Siinä tapauksessa voisin kirota hivenen enemmän.

Äänihuulet koetuksella

Mutta miten käy Flow'n? Joudunko tuonkin konsertti-illan katsomaan kotona Björk-dokkareita ja keikkataltiointeja? Hukuttamaan huoleni Flow'n kaljateltassa? Joudunko varautumaan pahimpaan jo nyt?

Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia.

Olisi pitänyt ymmärtää Björkin päälle jo 1996, kun frouva esiintyi Pori Jazzeilla. 

Kommentit

Anna Karhubear

Mua jotenkin pelottaa, että Björk tekee Flow'ssa Lykket ja peruuttaa viime metreillä...

Emma

No niinpä! Hirveä ajatus.

Mä olen myös kauhulla seurannut tuota Björkin sairastamista, edellinenkin keikkahan peruuntui myös (ja mulla oli liput sinne). 1996 olin just vasta heräilemässä Björkin ihanuuteen, kunnolla iski vasta seuraavana vuonna - enkä mä kyllä edes muistaakseni tiennyt hänen esiintyvänkään Suomessa silloin '96. 1998 Ruisrock taas osui just samaan aikaan lomamatkan kanssa...

Musta tuntuu välillä, että joku suurempi voima tekee kaikkensa estääksen mua näkemästä Björkiä livenä. 

Emma

Titiu,

tässä tosiaan tuntuu olla kohtalolla näppinsä pelissä! Mä tosin oon jo yli kymmenen vuotta sitten vannonut, etten aio kuolla ennen kuin oon nähnyt Björkin ja Radioheadin livenä - ikää tulee eikä kumpikaan oo vielä plakkarissa...

Mä silloin -96 en tajunnut kunnolla muusta kuin Jamie Waltersista ja Alanis Morissettesta, ja -98 taisin olla edelleen turhan kakara. Pari vuotta myöhemmin asiat oli ihan toisin ja kuuntelin Play Deadia repeatilla illasta toiseen. 

Laitetaan sormet ristiin ja lähetetään Björkille paranemisenergiaa. Ei täsä kai muu auta! Hyvä tietää, että täältä ainakin löytyy vertaistukea, jos hullusti käy! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.