Ystävät, toverit

Mikä on parempaa kuin ystävänpäiväkorttien tekeminen? No ystävänpäiväkorttien tekeminen yhdessä ystävien kanssa, tietty!

Tää on Tiinalle tehty, mutta kaikille muillekin ihanille omistettu.

 

Niin, pidettiin Ompelukerhon kanssa jo perinteeksi muodostunut ystävänpäiväkorttikerho. Kaivoin pohjiksi Marimekon pakkauspahveja (liian kauniita hukkaan heitettäviksi!), jotka osoittautuivatkin aikamoiseksi hitiksi ja inspiraatioksi. Lisäksi: kasa lehtiä, kiiltokuvia ja jeesuksellisia hologrammitarroja - mikään ei voinut mennä vikaan! Toiset tehtailivat kortteja uskomattomalla tahdilla, mulla taas meni hieman enemmän aikaa miettimiseen ja teenjuontiin. Valmiita kortteja tuli kai kolme. Mutta hienoja!

Kuvan kortti on tehty Tiinalle. Tiina on voimanainen, älykäs, taitava, rohkea ja lahjakas niin monella saralla. Ja hyvä ystävä. Me nähdään hänen kanssaan liian harvoin - sijaintimme ja aikataulumme eivät useinkaan osu yhteen. Muutaman viikon kuluttua olisi taas mahdollisuus, laitetaan sormet ristiin, että onnistumme tapaamaan tällä kertaa! 

Kortin toiselle puolelle olen kirjoittanut jo osoitetiedot, mutta yllättäen kortti on edelleen täällä Turussa. Hupsistaheijaa. Siispä: 

 

Lempeää ystävänpäivää, Tiina! 

 

Kortti on omistettu kaikille teille muillekin rakkaille ystävilleni, ja erityisesti teille, jotka asutte jossain pers... kaukana, kuten Helsingissä. Tiätte kyl. Ai lav juu, oolveis forevö!

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.