Nainen ja Seksi

Entäs sitten, Enkuli

Entäs jos nainen pitää seksistä...

Jos hän ilmaisee ne mutkattomasti niinkuin mies, tokaisee vain, että kylläpäs panettaa...

Elämme 2000-luvulla, mutta naisen ei edelleenkään sovi ilmaista halujaan julkisesti. Sehän olisi vallan kamalaa. Naisethan ovat niitä jolta seksiä pitää ruikuttaa kerran viikossa/kuukaudessa/vuodessa... Joilla särkee päätä ja/tai joita väsyttää.

Jos sinkku-miehellä on seksisuhteita, sehän vaan kuvastaa miehistä kuntoa ja terveyttä, jos sinkku-naisella on seksisuhteita, on hän huora, jakorasia ja lienee löytyy paljon lisänimiä sen kaltaiselle naiselle. Mistä tämä ajattelutapa oikein juontaa. Ihmiset ovat erilaisia, niin miehet ku naiset keskenään. Koska loppuu luokittelu ja lokeroiminen...

Miehet suhtautuvat naisten avoimuuteen huomattavasti paremmin kuin toiset naiset. Vastaani on tullut monia naisihmisiä, ja toki miesihmisiäkin, joiden kanssa tutustuttuani en voisi kuvitellakkaa tokaisevani et voi, miten nyt kyl panettas.

Jos pitää seksistä, se ei tarkoita sitä, etteikö olisi tarkka tavarastaan. Se ei tarkota sitä, että tuolla joka kulmalla ollaan tyrkyllä. Mutta mielestäni naisellakin on oikeus, samanlailla kuin miehillä harrastaa halujensa verran seksiä ilman että leimataan millon milläkin nimikkeella tai paheksutaan asiaa.

Tottahan on monia asioita joita irto/seksisuhteissa on otettava huomioon, ehkäisyt ynnä muut. Muttta eikö sellaiselle ihmiselle, joka seksistä tykkää, ole selvää että nämä asiat on kunnossa, sekään ei voi olla syynä paheksunnalle.

Itse olen huomannut haluavani seksiä huomattavasti useämmin kuin "keskiverto" nainen, pitääkö minun siis yleisen mielipiteen vuoksi istuu jalat ristissä kotona tai salaa kantaa kaupasta kärryllinen pattereita, ettei kukaan vaan saisi tietää että olen "poikkeava"...

Kommentoikaa toki, jos asia rupesi kiinnostamaan. Minusta ei vain ole ihan oikein tälläinen lokerointi ja ajattelutapa...

Kommentit

empuska

Mutta miksi? Mitä yksikään heteronainen tekee sillä tiedolla, jos toinen heteronainen myöntää, että kylläpä panettaa? Minusta se vain on kökkö ja huono avaus siihen, että puhutaanpas nyt seksistä.  En minäkään sano, että jeesus kun on nälkä, jos haluan ruokaohjeita, miten valmistaa avokadopiirasta. 

Pahinta, jos se on  vain perusvalitusta, joka ei liity mihinkään. Mitä ihmettä siihen pitäisi sanoa? Mistä muusta valittamisesta keksitään jotain, miten helpottaa toisen oloa tai jättää koko ininän noteeraamatta. En tosin usko, että hirveän mielellään tällaisesta valittavat naiset ottaisit vastaan "No tuossa tuo komero, mee sinne runkkaamaan"-kommentteja. Parhaimmillaan joku vetäisi siitä kilarit ja taas saisi pyöritellä silmiä "Mikä vittu näitä naisia vaivaa?!".

Meitä on jokaiseen junaan ja vähän kuten uskontokin, on jokaisen oma asia, mitä vällyjen välissä tekee. Osaltansa on myös jokaisen asia, miten näistä haluaa muulle maailmalle kuulutella ja se nouseekin ongelmaksi niiden parissa, jotka eivät muita ihmisiä osaa lukea...tai halua ymmärtää (kuten tässä).

Se vain on ihan perustavanlaatuista huomioonottamista, jos ymmärtää, mitkä aiheet nappaavat toisia ja mitkä eivät. Virheitä pitäisi saada tehdä, kun niistä vain voi ottaa opiksi. Ymmärrän kyllä, että sen pitäisi toimia päinvastoin, ihmiset, joille on helpompaa puhua seksistä, ei saisi leimata tavalla, mitä valitettavan usein tapahtuu. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.