clear mind

EricaK

coat / Zara, dress / Uniqlo, sweater / Benetton, bag / Chanel, loafers / Tod's

Lukuvuosi alkaa olla aika lailla loppusuoralla. Vielä on kuitenkin edessä juridisen venäjän tentti, WTO -oikeuden tentti ja sokerina pohjalla Information and Internet law in Europe and beyond -erikoistumisjakson seminaarityön vääntäminen. Kevätauringon voisi kuvitella tuovan riittävästi energiaa, mutta toisinaan on turvauduttava kaiken maailman kikka kolmosiin energiatasojen nostamiseksi.

Kokeilin muutamia vuosia sitten pääsykoeurakan kanssa painiessa kahvin juontia (tilkka kahvia & siihen kylkeen mantelimaitoa ja siirappia). Sen seurauksena oksetti ja olo oli vähän turhankin hyper. Onneksi on muitakin keinoja pitää energiat maksimissa.

- Omenat ja banaanit. Omenan ei suotta sanota omaavan piristäviä vaikutuksia, eikä banaania turhaan kutsuta aivokarkiksi.

Lenkki. Itse tykkään juosta joka aamu, muuten tuntuu vähän samalta kuin olisi jättänyt hampaat pesemättä. Jos lenkki joskus jää välistä, tuntuu päässä tukkoiselta, eikä ajatus kulje tavalliseen tapaan.

- Keskellä päivää ei välttämättä tee mieli / ehdi lähteä ulos lenkille. Silloin toimii jokin pikainen treeni. Energisoivaan tarkoitukseen soveltuu loistavasti käsilläseisonta seinää vasten, tai vaikkapa punnerrukset. Itse jumppaan surutta myös julkisilla paikoilla. Tällöin vaihdan punnerukset ballet beautiful -treenistä tuttuihin käsiliikkeisiin, jotka on helppo tehdä ilman painoja paikallaan seisten. Ei hätää, ihmisten kummeksuviin katseisiin tottuu nopeasti.

- Tauottamista ei kannata aliarvioida. Lyhyelläkin tauolla saa ihmeitä aikaan.

- Toisinaan voi apu löytyä ihan vaan paikkaa vaihtamalla. Note to self: siirtyminen sohvalta sänkyyn tietää äkillistä uneliaisuuden tunnetta.

- Vesi vanhin voitehista, niin myös aivoille. Tuntuu että opiskellessa uppoaa helposti kolmekin litraa päivässä. Iso lasi vettä, ja voi saman tien tuntea miten pää kevenee ja ajatukset kirkastuvat.

Siinäpä muutamia helposti toteutettavissa olevia vinkkejä, vielä kun löydettäisiin jostain ne kadoksissa olevat istumalihakset ?

Hauskaa viikkoa xx

Follow

Kommentit

EricaK
EricaK

Kiitos, se on minustakin aivan ihanan värinen. Piristää joka kerta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.