coconut

EricaK

dress / Free People, sandals / Ted Baker

Miksi, oi miksi tuota Kanadassa suuria määriä nauttimaani kookosjäätelöä ei saa Suomesta.

Käyn säännöllisin väliajoin katsastamassa kauppojen kylmäaltaat sen varalta, josko sinne olisi ilmestynyt vastaavaa kookosjädeä. Eipä ole näkynyt. Viimeksi bongasin kyseistä herkkua Wienin vegekaupassa, mutten lukuisista ponnisteluistani huolimatta keksinyt keinoa kuljettaa sitä Suomeen saakka.

Pari kuukautta sitten kipittelin Ruohonjuureen utelemaan, josko mitenkään olisi mahdollista saada jotain vastaavaa valikoimaan. Herkun Suomeen rantautumista odotellessa tyydyn tekemään tätä omaa jädeäni. Lakulla tai ilman, sen verran helposti on jäätelö varioitavissa.

Follow

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jenkeissä oli tosta sarjasta myös erilaisia jugurtteja! Suomesta ei saa edelleenkään yhtään kookosjugurttia, pitää tehdä itse ("Kiitos hyvää" -kirjan muokatulla ohjeella)...

Pitänee laittaa vähän painostusta Ruohonjuureen ;)

EricaK
EricaK

Oi kuulostaa ihanalta, varsinkin kookosjugu! Tuo Kiitos hyvää-kirja pitänee minunkin hankkia, se kuulostaa niin hyvältä.

Ja käy ihmeessä painostamassa, josko saataisiin pian tännekin!! ;) 

Jke (Ei varmistettu)

Moi! Kookosjugurttijäätelöä nimeltä Yollibox löytyy K-Supermarketeista! :) Se on hyvää. Useassa blogissa sitä juuri hehkutettiin ja altaat ovat olleet aikalailla tyhjiä, mutta kerran onnistuin bongaamaan paketin.

EricaK
EricaK

Ne Yolliboxit ovat maitopohjaisia, mutta enköhän jossain vaiheessa maista, vaikka sitten vatsanpurujen uhalla. Kookosmaitopohjaista odotellessa! :)

Jke (Ei varmistettu)

Ai damn, enpäs osannut ottaa tuota huomioon...

EricaK
EricaK

Hyvä kun muistutit kuitenkin, kyllä sitä silti pitää jossain vaiheessa maistaa. On varmasti herkun makuista :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.