gardening

EricaK

skirt / Marithé + François Girbaud, flats / Chloé, shirt / Filippa K, bag / Chanel

Viime visiitistä puutarhamyymälään oli aivan liian kauan.

Pienenä läksin ilo mielin äidin mukaan kasveja valikoimaan. Ja katselemaan puutarhamyymälöiden kanarianlintuja ja kilpikonnia.

Aloinpa haaveilla omasta pienestä puutarhasta, vaikka viherpeukaloni keskellä kämmentä sijaitseekin. Toisin on äidillä; missä on minun puutarhurigeenini?

Enköhän minäkin sen löydä, kunhan pääsen täältä keskustan tuntumasta vähän otollisempiin viljelyolosuhteisiin.

Ainiin. Alimman kuvan keltainen Rentukka ei ehkä väriltään sovi muutoin kovin rauhalliseen sinisävyiseen kavalkadiin, mutta siitä oli pakko napata kuva. Kutsuttiinhan me aikanaan ala-asteella parasta kamuani Rentukaksi. Mutta miksi, sitä en muista.

// To have my own tiny little garden. I would take good care of it, even without a green thumb. 

Follow

Kommentit

Johanna H. (Ei varmistettu) http://johannahakala.blogspot.fi/

Haha mulla on ihan sama homma! Eipä oo äitin viherpeukalogeenit tänne siirtyneet :D kovasti oon yrittäny, mutta kummasti ne kasvit kuolee mun käsissä.

EricaK
EricaK

Eihhh! Miten ne geenit ei oo välittyneet meille :D En silti aio luovuttaa, kyllä mulla (ja sullakin!!) vielä joskus on joku kasvimaa ja puutarha! <3

somewhere

Täälläkin yksi viherpeukaloäidin kasvatti, jolla ei viherpeukaloa löydy laisinkaan. :D Tykkäsin myös käydä puutarhakaupoissa, tiettyyn rajaan asti.

Ne kanarianlinnut oli tosiaan huippukohtia, ja taisipa yhdestä paikasta löytyä jopa papukaija jos oikein muistan. Lisäksi se trooppinen kostea tuoksu on jäänyt kyllä ikuisiksi ajoiksi muistiin.

EricaK
EricaK

Mun käsittelystä ei tunnu selviävän edes kaktus, joskin uskallan väittää, että osasyynä on lähes täysin luonnonvaloton asunto.

Ne kaikki hauskat elukat siellä <3 Hahaa ja juurikin se trooppinen ilmasto oli päässyt unohtumaan, muistin taas viime käynnillä :D 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.