käänteinen travel bucket list

EricaK

... eli minne minun ei oikeastaan tee mieli matkustaa.

Ideana on siis luetella sellaisia muiden hehkuttamia, bucket list -ainestakin olevia kohteita, joihin minulla ei ole niinkään intoa matkustaa. Bonuksena pari muutakin paikkaa, minne en ehkä lähtisi lomaani viettämään.

1) Australia. Loputtoman pitkiä rantoja, super laid-back -tyyppejä, surffaamista ja aussome -henkeä tuutin täydeltä... Minä en ole mikään biitsipummi, eikä veri vedä Australian itärannikolle. Omat empiiriset kokemukseni aussityypeistä tuovat mieleeni sen loputtomalta tuntuvan odottelun, kun aina oltiin sovitusta aikataulusta tuntitolkulla myöhässä. Muistan myös kaljan litkimisen, ja oudon mieltymyksen lain tuolla puolen kulkemiseen. Mitä typerämpi idea, sitä parempi.

2) Dubai. Tuo avaruudesta keskelle ei mitään laskeutunut ihmemaa, jossa kaikki aika vietetään ostoskeskuksissa paahtavaa kuumuutta paossa. Kaikki kiiltelee uutuuttaan, eikä historiaa tai tarttumapintaa löydy nimeksikään. Toivottavasti ei kummisetä nyt lue tätä ajatellen, etten koskaan tule kylään.

3) Euroopan teinihelvetit. Eli kohteet, jotka ovat paikannettavissa kartalta nimillä Sunny Beach, Ibiza ja Ayia Napa - noin muutamia mainitakseni. Siinä vaiheessa kun veli näytti lomansa jälkeen videoklippiä klubilta, jonka katosta valui oman pituuteni mittaisilla halkaisijoilla varustetuista tykeistä vaahtoa alla vellovan ihmismassan päälle... silloin tuli sellainen tunne että tonne on päästävä. Never.

4) No Lähi-Itä. Vaikka olenkin toisinaan leikitellyt ajatuksella sotalakimiehen urasta, en turistin ominaisuudessa lähtisi Lähi-Idän ihmeitä tutkimaan, tai Afrikan levottomimpiin kriisipesiin seikkailemaan.

Kommentit

Jasminn (Ei varmistettu) https://teleidoscopeworld.blogspot.com

Tää on hauska idea! :D Ja tiiätkö mulla olis ihan justiinsa samat paikat listalla. Kaikki aina ihmettelee että miksi Aussit ei kiinnosta mua ollenkaan. Onhan siellä mahtavat maisemat ja niin pois päin, mutta mä en ole eläessäni tavannut yhtäkään oikeasti kivaa aussia. Oli kuinka laid back tahansa niin kaikki mun tapaamat tyypit on vaan tuntuneet tosi feikeiltä ja väkinäisiltä ja nimenomaan toi mitä typerämpi idea sitä parempi -ajatusmaailma on tullut tutuksi.

EricaK
EricaK

Hauska kuulla etten ole yksin tämän asian kanssa. Kuten sanoit löytyyhän sieltä upeita maisemia ja kauniita paikkoja, mutten vaan jotenkaan jaksa villiintyä aussien cooliudesta. Tämä koko aussivillitys on varmaan osittain instagramin aikaansaaama ilmiö myös :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.