lyhyelle lennolle pakkaaminen

EricaK

Hamburg

Luxembourg

Monien muiden tavoin rakastan minäkin listojen tekemistä. Paino sanalla r a k a s t a n. Talven Afrikan matkaa varten löytyy jo alustava lista, ja pian taitaa olla aika kirjata ylös kaikki vaihtoon mukaani lähtevät kamppeet.

Olemme aina reissanneet perheen kanssa paljon, ja sieltä jostain löytynee syy myös nykyiseen pakkausintooni. Vaikka täytyy kyllä myöntää, että oma listani kalpenee äidin survival-puukon sisältävine exceleineen.

Lyhyet Euroopan sisäiset lennot ovat piece of cake, eikä itse lennolle tarvita kummoisia varusteluita. Koska näin tässä kuitenkin potentiaalisen listaus-postauksen ( <3 ) en malttanut olla sellaista tekemättä.

Viininpunaiseen, pieneen Rimowaani pakkaan lennolle mukaan...

... silmälaput, korvatulpat ja shaalin. Pidän aina korvatulppia koko lennon ajan, vaikken sen kummemmin lepäilisikään. Trust me, kun olette itse kokeilleet teette samoin - moisesta zen-tilasta en enää luopuisi. En juuri koskaan nuku koneessa (oli kyseessä sitten eteläinen Afrikka, Amerikan länsirannikko tai Tokio, kokeiltu on), mutta silmälappujen taa on silti mukava piiloutua silmiä lepuuttamaan. Vaihtelevaan lentokoneilmaan täytyy varata myös oma lämmin shaali, joka käy peitosta.

... vesipullon. S'well matkaa mukanani myös ulkomaille, ja täytänkin pullon aina lentokentällä. Koska moinen määrä vettä ei riitä alkuunkaan, eikä lentoemojen juoksuttaminen tunnu kivalta (helpompaa olisi pyytää jättämään se koko 1,5 litran vesipullo paikalleni), niin hamstraan vettä myös lentokentän kaupoista. Epäekologista, mutta pakollista. Boooo.

... ruokaa. Pussillinen pestyjä luomuomppuja kulkee näppärästi laukussa. Herkkuhammasta varten (ja leffaevääksi) on lentolaukusta löytynyt jo puolen vuoden ajan raakasuklaainkivääriä ja muita vastaavia herkkuja. Nak'd:n raakapatukat (inkivääri-omena <3) kuuluvat myös omaan lyhyen lennon selviytymispakkaukseeni.

... kirjan. Tälle reissulle nappaan mukaani Randall Munroen What if ?: Serious Scientific Answers to Absurd Hypothetical Questions -kirjan. Luen tällä hetkellä kolmea eri kirjaa, mutta arvelen tämän olevan juuri sopiva tälle reissulle. Se herättää takuuvarmasti mielenkiintoisia keskusteluja poikaystävän kanssa, koska tarkoituksenani ei ole uppoutua mukaansatempaavan romaanin kanssa omiin maailmoihini.

... hammasharjan. Vaikka pakkaankin reissuun aina sähköhammasharjan, tulee koneeseen mukaani perinteinen puinen harja. Mistään ei tule niin raikas olo kuin lennolla pestyistä hampaista. Ne on ne pienet jutut.

Last but not least, lennolle mennään ilman meikkiä. Tehoöljytipat ja Madaran päivävoide riittävät raikastukseksi. Ja huulirasva. Jos mahdollista, varaan lisäksi aina etukäteen käytäväpaikan lukuisia pissareissuja silmällä pitäen. Poikaystävän kanssa reissatessa on kuitenkin hellyttävä, koska kaikkia ei ole siunattu tällaisilla lentomatkustamista helpottavilla lyhyillä säärillä.

// Packing for Lisbon. 

Follow

Kommentit

ainomathilda
Johaino

Hyihyihyi en enää koskaan matkusta ilman silmälappuja! Korvatulpat on aina messissä sekä nykyään tyyny, mutta viimeisimmän yölennon jälkeen never again ilman silmälapuja ! Pitkilläkin yölennoilla valoja rämpytellään päälle ja pois minkä tahansa välipalan tai vauvamamman palvelua varten, mikä tekee rentoutumisen ihan mahottomaks vaikkei unta saiskaan. Nyt jo kahet varalta jos toiset hukkuu :)

Ootellen innolla millasta tulee olee ens viikolla ku matkaan bussissa aidossa Afrikkakyydissä kaks päivää !

EricaK
EricaK

Ihan samaa mieltä! Parempi jos voi vetäytyä omaan pikku kuplaan siellä yläilmoissa :)

Ja siitä tulee varmasti mielenkiintoista, kerrot sitten :D

ainomathilda
Johaino

Oh you bet I will! Tulee olee aikamoinen seikkailu Johannesburg - Maputo - Praia de Tofo. Mosambik ei ookkaa enää tällasta Afrikkakuplaa, missä infra toimii. 400 km menee kuulemma vähintään kaheksassa tunnissa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.