monday awkward

EricaK

Huomioita alkaneelta viikolta:

- Maanantain luentopäivä meni takana olevaan vappuun nähden aika smoothisti. Voin lämpimästi suositella esityksen alkuun ice breakeriksi oman sähköpostin salasanan totaalista unohtamista. Sillä saa aikaiseksi jännitysnäytelmän, jossa kurssikaverit kilvan huutelevat ilmoille what was the name of your first pet - tyylisiä avunhuutoja. Jokaista väärin naputeltua yritystä saattelee pettynyt kohahdus. Kun salasana viimein tulee mieleen, saat raikuvat aplodit.

- Tai miltä mahtaakaan tuntua se, kun vieressäsi istuva ukrainalainen vaihtari alkaa piirtää sinusta muotokuvaa samalla kun pyrit parhaasi mukaan keskittymään espanjalaisen luennoitsijan IPR & Intermediary liabilityä käsittelevään luentoon? # mondaymusing

- ...no, ei ainakaan niin pahalta kuin sunnuntai-iltana syöty jäätelölitra maanantaiaamuna. 

Kuvituksena eilisen aurinkoinen lounashetki lempimehuineen, puren ihana lounas falafeleineen, mökkimaisema ja reissumuistoja Afrikasta.

// Awkward is my second name.

Follow

Kommentit

Jassi (Ei varmistettu)

Olisiko sulla antaa vinkkejä ihmiselle jolla on opiskelumotivaatio kateissa ja sellainen olo ettei vaan usko itseensä tai aina jaksakaan lukea ja kaikki tuntuu niin vaikealta?

EricaK
EricaK

Voi ei !!! Malta ihan hetki, täältä pesee pian motivaatiopläjäys :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.