pure raw cake

EricaK

Minulla on paha tapa käydä töiden jälkeen kuolaamassa Puren vitriinissä komeilevia raakakakkuja. Usein jää pelkäksi ikkunashoppailuksi, mutta toisinaan en voi vastustaa kiusausta. 

Tällöin tulee harvemmin poistuttua paikalta yhden palan kanssa. Ostan sitten niiden muidenkin kertojen edestä.

Ensimmäisessä kuvassa komeilee matcha brownie, ja toisessa minttusuklainen herkku. Tällä kertaa maltoin kuitenkin olla syömättä molempia paloja yhdellä kertaa.

Kakkujen lisäksi myös paikan lounas on suositusten arvoinen.

Ainiin! Pitipä minun vielä vinkata Kupittaan lintupuiston vieressä sijaitsevasta uudesta jäätelökioskista, jonka kaverini ystävineen pisti pystyyn kesän ajaksi. Sieltä saa Nuvolen ihania italialaisia jäätelöitä (jotka tosin Italian sijaan valmistetaan Turussa). Kivoja poikia, käykäähän jädellä!

// Can't go wrong with raw mint cholocate cake. Or matcha brownie.

Follow

Kommentit

Linda P. (Ei varmistettu) http://lindapiiparinen.blogspot.fi

Vitsi miten kiva blogi sulla! :) Upeita kuvia ja ihana tyyli<3 Multa on jotenkin mennyt ohi että kirjoitat blogia ennen kuin kommentoit mun blogiin... Instassa oon kyllä sun kuvia aina ihastellut! Ja kiitti uudesta jätskipaikkavinkistä, pakko käydä heti testaamassa nyt kun kevät vihdoin tuli :P

EricaK
EricaK

Voi miten ihanaa kun löysit tänne myös! <3 Ja suosittelen ehdottomasti käymään siellä jädellä, ne jäätelöt on omaa luokkaansa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.