Raparperipizza

EricaK

Raparperilla on makea maine.

On piirakkaa, kakkua, kiisseliä ja hilloa. 

Vaikka raparperista ja sitruunasta valmistettu hillo taivaallista onkin, teki mielemme jotain suolaista hyvää. Sain viime viikolla aika kasan tuota hapokasta herkkua, josta sunnuntai-iltana pyöräytimme pizzan.

Pohjana meillä oli tuttu ja turvallinen spelttipizza. Oliiviöljykerroksen päälle heitteltiin raparperikiekuroita, ja reveltiin buffalomozzarellaa ja timjamia kunnes edessä oli villi taideteos. 

Pohja :

5 dl spelttijauhoja

3 rkl oliiviöljyä

1 ps kuivahiivaa

2 dl vettä

ripaus ruususuolaa

Päälle :

oliiviöljyä

2 buffalomozzarellaa

2 raparperinvartta

nippu tuoretta timjamia

hunajaa

ruususuolaa

mustapippuria

Kokeilkaahan kaikki raparperista pitävät ja jakakaa ihmeessä omat raparperipaheenne.

// Rhubarb pizza with thyme, olive oil and buffalo mozzarella.

I also need to share a funny fact: RHUBARB was the first new English word I learnt when I moved to Canada in 2009.

Follow

Share

Kommentoi