this summer...

EricaK

shoes / Lanvin, jeans / Monki

Nyt lienee jo ihan sopivaa puhua tulevasta kesästä? Tiedossa on...

... kesätyö Helsingissä. Päivittäinen pendlaaminen Turusta Helsinkiin on itselleni uutta (ja varmasti hetkittäin raskastakin), mutta mitäpä sitä ei uusien kokemuksien eteen tekisi.

... päiväretket Porvooseen ja Naantaliin. Naantalissa kelpaa tassutella ympäriinsä jäätelö kädessa, ja muistella Muumimaailmassa vietettyä kesää. Pitää varmaan kaivaa jostain tieto tämän kesän Emma-teatterin esityksestä, viime kesän Hockey Night Antero Mertarantoineen oli aika hulvaton. Porvoossa syödään herkkusuklaata ja nautitaan (ainakin toivottavasti) yhtä ihanasta auringonpaisteesta, kuin mitä viime kesänä.

... mahdollinen pikapyrähdys Pietariin. Tätä on pyöritelty mielessä jo vuoden verran, saa nähdä löydetäänkö sopivaa väliä. Ehkä sitten syksymmällä.

... yhtä lailla mahdollinen on retki Savonlinnaan, who knows. Siellä tuli pienenä käytyä sukuloimassa Oman luona (isoisoäitini). Viime visiitistä kaupunkiin taitaa olla aika lailla 15 vuotta, olisi jo korkea aika käydä fiilistelemässä paikan päällä. Haaveilen myös Savonlinnan oopperajuhlista, mutta ne taitavat jäädä tänä(kin) kesänä.

... mökkeily. Josko sitä aina välillä ehtisi luonnonhelmaan lenkkeilemään, ja syömään aamupalaa terassille. Vieläkin muistelen lämmöllä viikon takaista mökkireissua. 

... aamupalahetket ulkona. Meillä on aika usein tapana valmistaa aamiainen mukaan, ja nauttia se puistossa. Sopii ohikulkijoiden ihmetellä meidän aamiaishetkiämme; siellä me loikoillaan viltteinemme ja herkkuinemme, ja kuunnellaan mukaan raahatusta Bosesta Andrea Bocellia.

... matka Lissaboniin. Usein on matkalle lähtiessä mielessä paljonkin kaikkia must-juttuja, mutta tällä kertaa on toisin. Kaikki Lissabon-vinkit otetaan kiitollisena vastaan.

// Summer wish list. Happy friday the 13th!

Follow

Kommentit

hanna kovanen

Jeejee kaikkea kivaa tiedossa! Mun täytyis kanssa petrata tuossa maakuntamatkailussa, kun sitä ei sitten luistelun ole tullut harrastattua muuta kuin nelostiellä :D Ahh ja piti myös ja aijemmin sanoa, että banneri on cool as!

EricaK
EricaK

Ainakin suunniteltuna, toivottavasti saisi noista valtaosan toteutettua!! :) Ja siis mä aloitin tuon ryhdistäytymisen viime kesänä, kävin ensimmäistä kertaa esim. Porvoossa ja Hangossa. Ja Raaseporin linnassa (?) :D 

Haha, kiitos! Ei ehkä se tyylikkäin banneri, mutta tuo on onneksi helppo vaihtaa kun alkaa kyllästyttää :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.