travel bucket list of the moment

EricaK

Rakastan matkustelua, mutta kukapa ei. 

Väärin! Tiedän ihmisiä, joilla ei ole samaa paloa. Oikeastaan he eivät edes pidä matkustelusta. Minulla taas on mielessäni (alati kasvava) lista paikoista, joissa haluaisin käydä. Jonkun verran on jo tullut koluttua, mutta paljon riittää vielä nähtävää. 

Koska rakastan puhua aiheesta, ja koska pidän aiheeseen liittyvien listojen tekemisestä, ajattelin ensin kirjata ylös ne maat, joissa on jo tullut kierreltyä. Siis Suomen ja Ruotsin lisäksi. Viroon päädyin ensimmäistä kertaa vasta pari vuotta sitten kaveriporukalla. Siinä meni sekin valttikortti "never have I ever"-pelissä.

Kanada, Yhdysvallat, Meksiko, Japani, Hong Kong, Macau, Intia, Thaimaa, Etelä-Afrikka, Mauritius, Egypti, Italia, Saksa, Ranska, Monaco, Itävalta, Espanja, Englanti, Kreikka, Kypros, Turkki, Luxembourg, Hollanti, Belgia, Tanska, Tsekki ja Georgia. 

Tulivatkohan siinä nyt kaikki. Voi miten paljon onkaan vielä käymättä.

Tämänhetkiseltä bucket listiltäni löytyy seuraavanlaisia kohteita:

1) Vaellusloma Norjassa. Tästä ollaan puhuttu jo kauan, mutta jotenkin onnistutaan aina keksimään jokin muu paikka, joka sitten kiilaa ohi. Norjalaista vaihtarikamua olisi myös kiva käydä tapaamassa. Nämä tällaiset helposti järjesteltävissä olevat jutut tuppaavat jäämään tekemättä, koska "sen nyt voi tehdä ihan millon vaan".

2) Tähän perään sopii toinen vastaava matka, tosin eri leveysasteille suuntautuva. Juteltiin nimittäin kaverini kanssa alkuvuodesta, miten hienoa olisi kiivetä Kilimanjarolle. Se taitaa olla sellainen reissu, jonka ajoitan jonkin Etelä-Afrikan reissun kylkeen. Sieltä kun pääsee näppärästi lentämään muihin Afrikan valtioihin. Samalla reissulla tulisi nähtyä Serengeti.

3) Nepali. Tähän en edes osaa antaa mitään selitystä, mutta sinne tekisi kovasti mieli reissata. Ajatus sai varmaan alkunsa eräästä juttutuokiosta, jonka aikana heittelimme isäni kanssa ilmoille kaikkia paikkoja, jonne haluaisimme matkustaa.

4) Tämän kohteen pääsen toivon mukaan kokemaan jo piakkoin (fingers crossed), nimittäin Sveitsin. Listan kohteista voinee päätellä, että taitaa olla jonkin sortin vuoristokuumetta ilmassa. Sen siitä saa kun asuu vuoden Kanadan Kalliovuorilla.

5) Jottei menisi liian vuoristoiseksi, löytyy listalta tällä hetkellä myös Portugali. Kaipa ne ovat ne kuvat kauniista arkkitehtuurista, jotka nostivat maan tälle listalle.

Sellaisia haaveita tällä hetkellä. Onneksi on aikaa.

Kuvituksena mitäs muuta kuin matkakuvia.

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

No johan tässä tarttuu astetta pahempi matkakuume itse kullekin kun noista paikoista lukee!! :) Itekin haluisin tehdä vaellusretken Norjaan, Islantiin tai edes Lappiin. :)

EricaK
EricaK

Islanti ja Lappi on ihan loistokohteita myös! Mietin hetken josko laittaisin Islannin tähän, mutta pitäydyin nyt viidessä. Onpahan vähän suunnitelmia seuraaviksi reissuiksi :)

nikika
Nicoleta.

Täälläkin yksi vuoristokuumeinen! Maanantaina varasin matkan juurikin Sveitsiin ja tarkoitus olisi lähteä patikoimaan vuoristoille huhtikuun alussa! :) Vaihtoehdot olivat joko viikonloppu Pariisissa tai Sveitsin vuoristossa... En tiedä kuinka moni valitsisi samoin? :D :D 

EricaK
EricaK

Pariisi on kiva, mutta kyllä minä olisin valinnut samoin. Oi että, otat sitten paljon kuvia ja jaat niitä täällä eikös vaan ;) Toivottavasti pääsen itsekin pian vuoristolomalle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.