words to live by

EricaK

täältä

täältä

täältä

Hehee, sain eilen päähäni piirtää itselleni uuden bannerin. Lähempi tarkastelu paljastaa sieltä löytyvän vaikka mitä.

Pidän kovasti erilaisista sitaateista, ja keräilenkin niitä ahkerasti Pinterestissä. Tiedän etten ole ainoa tätä harrastava, joten ajattelin että voisi olla mukavaa jakaa niitä täälläkin aina välillä.

Koska eihän niitä viisaita sanoja nyt vaan voi kuulla liian montaa kertaa.

Tuo ensimmäinen kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Oikeastaan pidän tuosta ihanan vapauttavasta julistuksesta niin paljon, että se löytyy myös blogini kuvauksesta. En osaa nähdä itseäni mihinkään ahtaaseen kategoriaan vangittuna. Mieluummin olen oma rönsyilevä itseni, ja annan kaikkien kiinnostuksen kohteideni näkyä ja kuulua.

Toinen sanonta on myös ihan älyttömän vapauttava; kaikki tämä on loppujen lopuksi vain elämää. Se muistuttaa minua aina omasta mitättömyydestäni universumissa, ja rohkaisee tekemään omat valintani. Niin kutsuttuja virheitä ja harha-askelia sattuu elämän varrella kaikille, mutta eikö se vain olekin osa elämän hienoutta. Välillä tulee edettyä aimo harppauksin, sitten otettua muutama askel taaksepäin. Ehkä muutama sivusuuntaan, ja vihdoin kaksi eteen. Ei niitä niin kutsuttuja takapakkeja tarvitse hävetä, tai edes ajatella yhtään sen huonompina; niillä on elämässä oma tärkeä tarkoituksensa.

Ihailen niitä ihmisiä, joilla on jokin konkreettinen tavoite jota kohti edetä. Silti on mielestäni ihan yhtä hienoa antaa virran viedä, ja pitää kaikki ovet avoinna. Tällöin saattaa tulla huomanneeksi tilaisuuksia, jotka olisivat tavoitetta kohti rynnistäessä jääneet huomaamatta. Tuo samainen kolmas sitaatti on myös tärkeä muistutus ihmisten erilaisuudesta; esimerkiksi töissä on mielestäni tärkeää, että hommat tulevat viimeisen päälle hoidetuiksi, mutta pitää olla joustava ja avarakatseinen työtapojen suhteen. Kunnioittaa niitä eri teitä, jotka vievät samaan (tai ainakin yhtä hyvään vastaavaan) lopputulokseen.

I am rooted, but I flow. - Virginia Woolf

// I'm a quote hoarder, so here are some wise words to live by. 

PS. Doodling is a whole lot of easier with an actual pen, but because being perfect is so last season (not to even mention boring), the banner I doodled yesterday will do.  

Follow

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.