Ladataan...
Essi's

 

On meitä hemmoteltu mitä upeimmilla pakkaspäivillä! Ihan mielettömän kauniita valoisia aamuja, jäällä kävelyä, vaaleanpunaisia auringonlaskuja, pidempiä päiviä ja kirpsakan raikasta ulkoilmaa. Nautitaan näistä! 

Ihanaa päivää 

 

x E

Share

Ladataan...
Essi's

HM - HM

Yksi kipale pörrökarvatakkeja tähän osoitteeseen, kiitooos! Nyt kun kaunis lumikerros valtasi viimein Helsinginkin kadut, ei ole mitään parempaa kuin kääriytyä väljiin lämpimiin takkeihin, joiden alle mahtuu monta kerrosta vaatetta. Tällainen karvatakki uupuu vielä omasta takkigarderoobista, mutta olisi muuten erittäin tervetullut uusi tulokas lämmittämään kevätkauden talvipäiviä. 

Viikonloppuna olisi tarkoitus pyörähtää kaupoilla, ja keskustassa muutenkin, joten täytyypä pitää silmät auki teddy-takkien varalta. 

Kivaa viikonloppua!

 

x E

Share

Ladataan...
Essi's

Vuonna 2018 haluan keskittää aikaista enemmän energiaa ja fokusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Viime vuonna liikunta ja monipuolinen ruokavalio jäivät heikommalle huomiolle, ja sen kyllä huomasi vuoden loppuun mentäessä. Tänä vuonna aion näin ollen keskittää uudenvuoden lupaukseni tähän kategoriaan. 

Liikunta - Kävin aikoinaan paljon spinningissä, mutta esimerkiksi viime vuonna käynnit jäivät pyöreälle nollalle. Pidän spinningin tuomasta energisestä fiiliksestä, joten spinning-tunteja tälle vuodelle lisää, kiitos! Tämän lisäksi haluan pitää jo loppusykystä aloittaman joogan arkirutiineissani. Tällä hetkellä joogaan ihan vain kotona (suuri suositus Yoga With Adriene -videoille youtubesta, ihan parhaita kotijoogaan!), mutta jossain vaiheessa voisi katsoa mielenkiintoisia opastettuja joogatunteja Helsingin alueelta. 

Matkustaminen - Viime vuonna ei tullut pidettyä lomaa yhtä viikkoa enempää, joten tänä vuonna haluan lomani käyttää matkusteluun ja tämän lisäksi muutama viikonloppureissukin maistuisi. Suunnitelmia on jo, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Ainakin Kreikka, Dubai ja Dublin ja joku muu kaupunkikohde ovat pyörineet listoilla vuoden reissusuunnitelmia tehtäessä.

Ruokavalio: kasvisruoka - Lihan vähentäminen on alkanut tosissaan kiinnostaa, ja tammikuun meinaankin pitää täysin lihattomana. Näin ollen kasvisruokareseptejä täytyy lähteä testailemaan ihan urakalla! Jos teillä on vinkkejä hyvistä reseptikirjoista ja tai -sivustoista, niin saa jakaa!

Puhtaasti syöminen - Valmisruoat kokonaan veks, ja puhtaita raaka-aineita tilalle. Paljon kyllä tuleekin tehtyä jo itse, mutta tässä kategoriassa on silti vielä parantamisen varaa. Uskon, että kasvisruokia testaillessa puhtaiden raaka-aineiden käyttökin lisääntyy.

Meditaatio osaksi arkea - Meditaation pariin en ole vielä tähän astisessa elämässä päässyt, mutta nyt kun fokus on omassa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, aion antaa meditaatiollekin mahdollisuuden. Niin paljon hyvää olen siitä kuullut ja lukenut.

Lue - Kirjojen makuun pääsin tosiaan pitkästä aikaa jo loppusyksystä, niin kuin olen täälläkin muutamaan otteeseen maininnut, ja tätä aion jatkaa tänä vuonna myös! Kirjavinkkejä on näin ollen varmasti luvassa.

Energisen arkirytmin löytäminen - Minuun vaikuttaa huonosti nukutut yöt tai yöunien vähyys erittäin vahvasti. Näin ollen minun olisi tärkeää löytää itseni viimeistään iltakymmeneltä valoja sammuttamasta ja nukkumaan käymästä. Herätys soi arkiaamuisin kuudelta, joten näin toimimalla kahdeksan tunnin yöunet saisi pakettiin. Tähän kun lisään liikunnan joko aamuun tai alkuiltaan, säännöllisen ruokarytmin, puhtaan ruokavalion ja raittiin ulkoilman saamisen, niin pitäisi hyvä tulla.

Tasapaino - Tasapainoinen arki, mieli ja keho. Kokonaisvaltainen tavoite vuodelle 2018!

 

Oletteko te tehneet lupauksia tälle vuodelle? Olisi ihana kuulla!

 

x E

Share

Pages