7:30

Essi's

Kuinka saada energinen ja mieltäpiristävä startti päivälle? Aamulenkillä! En itse ole kovinkaan aamuihminen, saati aamulenkkeilijä senkään vertaa, mutta väittäisin että edes lyhyt aamureippailu tekee terää kelle tahansa. Tästä on ehdottomasti yritettävä ottaa tapa edes muutamalle arkiaamulle viikossa!

/

How to get an energetic start for the day? With morning walk! I'm not too much of a morning person, neither morning jogger, but I bet a little walk outside before the day starts works with anyone. Must take this as a habit, for at least couple mornings during the week!

x E

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Kyllä!! Ja tuohon voi todella harjoitella. :) Ennen vihasin aamuja enkä voinut kuvitellakaan tekeväni aamuisin mitään muuta kuin vain niitä pakollisia juttuja. Mun päähän oli kuitenkin iskoutunut ajatus siitä että olisi hienoa olla sellainen tyyppi joka nauttii aamulenkeistä ja pitkistä aamiaisista ja muutaman "harjoittelu"kuukauden jälkeen, minusta tuli aamuihminen henkeen ja vereen nyt jo neljättä vuotta.

Essi's
Essi's

Näinhän se on, sinnikäs aherrus palkitaan. Motivoiva tarina, jos olet aivan ääripäästä siirtynyt aamuihmiseksi. Nosti omaakin motivaatiota entisestään! :)

Kommentoi