Marketplace in Andratx

Essi's

Keskiviikko on Andratx nimisessä kylässä Mallorcan saarella virallinen markkinapäivä. Jo ennen reissua puhuimme ystäväni kanssa, että markkinoillehan on päästävä, ja tämä sopi lomakalenteriimme paremmin kuin loistavasti. Santa Ponsassa jossa majailemme on myös markkinat, mutta ne pidetään aina lauantaisin. Ja koska tällä kertaa reissumme oli lauantaista lauantaihin, emme näille paikallisille markkinoille tällä kertaa päässeet. Andratx sopi meille siis paremmin kuin hyvin!

Andratx on supersymppis pikkukylä Mallorcan länsilaidalla hieman sisämaan puolella. Värikkäitä vanhoja taloja, kapeita kujia, suloisia kahviloita ja iloisia ihmisiä. Santa Ponsasta markkinoille pääsi muutamalla eurolla kätevästi parillakin eri bussilla, jotka kulkivat molempiin suuntiin noin puolen tunnin välein.

Markkinoilta löytyi kaikkea aina vaatteista makeisiin ja hedelmistä paikallisiin ruokaherkkuihin. Ihmisiä oli todella paljon. Kuviin onnistuin nähtävästi ikuistamaan rauhallisimmat kulmat. Markkinat levittyivät koko keskustan alueelle, joten missään ihmissupussa ei tarvinnut onneksi kulkea kun alue oli niin laaja. Kertakaikkisen leppoisa loma-aktiviteetti!

/

Wednesday is an official market place day in this little town called Andratx. Andratx is located in the western part of Majorca.

Andratx turned out to be the cutest little town, with beautiful colourful old buildings, narrow streets, cute cafées and happy people. It was also such an easy way to get there from Santa Ponsa, only couple of euros by bus and the buses left every half an hour. Such a nice holiday activity!

 

x E

Share

Kommentit

celine
journey

Ahhh mitä ihania kuvia! Ja ihania kasveja!!! :)))

Essi's
Essi's

Kiitos! :) Oli kyllä niin paljon kaikkea ihanaa. Suomessa kun ois ollut niin olis varmaan tarttunu mukaan vaikka sun mitä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.