Palmtrees

Essi's

Käytiin lauantai-iltana Hernesaarenrannassa, Helsingissä. Myönnettäköön, vaikka Helsingissä olen jo jokusen vuoden asunut, en ennen tätä lauantaita ollut Hernesaarenrannassa vielä käynyt. 

Tykkäsin paikan lokaatiosta, sekä siitä ulkomaanmatka-fiiliksestä, mikä sinne on saatu luotua. Palmupuita ja aurinkotuoleja. Istumapaikkoja oli paljon, ja sopivan väljästi. Löytyi ruokakojuja moneen makuun. Olin kuullut ennen ensivisiittiäni monenlaista mielipidettä paikasta, mutta minun on myönnettävä, että tykkäsin! Ja niin taisi koko meidän lauantai-illan porukka, sillä istuskelimme siellä aina puolille öin asti. Mikä mahtava kesäpaikka! Katselin vähän Hernesaaren keikkakalenteria, ja jos vain mahdollista, niin joku keikka tuolla on kyllä käytävä säiden salliessa kuuntelemassa vielä tämän kesän aikana.

Taivas oli lauantai-iltana auringon laskiessa niiiiin kauniin vaaleanpunainen, että oli pakko saada ikuistettua palmut ja auringonlasku kamerankin rullalle. Tuli melkein lomafiilis!

/

Yesterday I visited for the first time this place called Hernesaarenranta, located in Helsinki. Palmtrees and sunbeds in the middle of Helsinki. Sounds pretty amazing, right? Really chill place to have a glass of wine and enjoy the sun. Must go there again! 

There was such a beautiful sunset that night. The sky was so pretty pink. Had to capture that moment. This kind of sunset together with palmtrees I almost felt like being abroad on a holiday.

 

x E