STROLL IN THE CITY

Essi's

Onni on asua kaupungissa jossa viihtyy, joka inspiroi ja joka on vaan yksinkertaisesti tosi kaunis. Eikö Helsinki ookin vaan kertakaikkisen ihana? Mikä on sun lempikaupunki?

/

It is truly a privilege to live in a city where you enjoy yourself, which inspires you and which is just simply beautiful with all its amazing streets and old buildings. What do you think about Helsinki? Have you guys been here?

 

x E

 

FOLLOW:

BLOGLOVIN - INSTAGRAM

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Kauniita kuvia. Helsinki kuuluu ehdottomasti omiin suosikkikaupunkeihin - yhdessä mm. Prahan, Rooman ja Pristinan kanssa. :)

Essi's
Essi's

Kiitos Saranda :) Praha ja Rooma ovat upeita kaupunkeja. Pristinasta ei itsellä ole kokemusta, mutta pikaisella googlettelulla näyttää sekin kaupunki todella kauniilta.

blurredesquisse

Ihania tunnelmakuvia! Helsinki on kyllä kertakaikkisen upea. Ei kuitenkaan ehkä ihan Pariisin veroinen.. :) Tosin maailmassa on kyllä niin monta kaunista kaupunkia, että vaikea niistä on vain yhtä valita. Siinä missä joku on lempparisuurkaupunki, toisesta löytyy parhaat maisemat. Riippuu niin paljon siitä, missä mielessä kaupunkeja vertailee :)

Essi's
Essi's

Kiitos! <3 Täysin totta, ja hyvä huomio. Olin vain nämä kuvat räpsiessäni niin Helsinki-fiiliksissä etten noin pitkälle kerinnyt edes päästää ajatuksiani.. :)

blurredesquisse

Eikä ihme, varsin upeita kuvia sait otettua! Ei aina tarvi sen syvällisemmin ajatellakaan, sen kun fiilistelee vaan menemään :) 

Ellese (Ei varmistettu) http://rockpaperglam.com

What an incredibly beautiful city! I would love to visit one day. Thank you for sharing. XO, Ellese

<a href="http://rockpaperglam.com/" rel="nofollow">Rock.Paper.Glam.</a>

Essi's
Essi's

Thank you! xx

pinal kheni (Ei varmistettu)

I was just these pictures in my head so I did not think so much about going to my thoughts
http://freegiftcardgenrator.com

Kommentoi