SUN BEACH Apartments

Essi's

Mallorcan lomareissullamme majoituimme tosiaan Santa Ponsan kylässä, ja hotelliksi päätyi The Sun Beach Apartments.

/ During our holiday in Santa Ponsa, we stayed at this hotel called The Sun Beach Apartments.

Hotelli oli tyylikäs, toimiva ja sijainniltaan loistava. Pidimme faktasta että hotellista löytyi keittiö, sillä emme lainkaan piitanneet siitä että osa ruoista tehdään hotellilla. Mm. aamupala oli täydellistä syödä hotellihuoneemme parvekkeella mahtavalla näköalalla ja lämpimällä meri-ilmalla. En kyllä rehellisesti sanottuna olisi voinut edes kuvitella parempaa aloitusta päivälle!

/ The hotel was stylish, purpose-built, workable and the location was amazing. We liked that there was a proper kitchen at the hotel. We didn't mind cooking some of the meals by ourselves at all. For example breakfast was perfect to eat at the balcony, with an amazing view and warm weather. Couldn't think of any better way to start the day!

Ja mitä sijaintiin tulee, niin päädyttiin kyllä olemaan Santa Ponsan parhaalla paikalla, vaikka itse sanonkin. Ostoskatu avautui suoraan alaovesta ulos astuttuamme, ja ranta oli heti seuraavalla kadulla. Vaikka kadulla jonkin verran kuppiloita ja sporttibaareja sijaitsikin, oli hotellissa yöpyminen silti rauhallista.

/ And when it comes to the location of the hotel, we ended up staying at the perfect spot thinking of Santa Ponsa. The shopping street was right below, there were many restaurants at the same street and there was only couple minute walk to the beach.

Yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että matkoilla pääasia on että katto löytyy päänpäältä, eli hotelli ei yleensä itselleni ole se ykkösprioriteetti. Hotellia enemmän haluan painottaa matkustamisessa uusiin kokemuksiin ja siihen kaikkeen mitä matkustaminen voi antaa (aihe, jota hieman avasinkin jo täällä). Toisin sanoen en ole yleensä se joka matkaa varatessa nipottaa hotellin tähtien määrästä tai hotellihuoneen tasosta, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Tästä huolimatta on kyllä myönnettävä, että onhan se kieltämättä aika luksusta kun majoitus on niin kohdillaan kuin olla ja osaa. Ja juuri tällaisen hotellikokemuksen pääsimme tässä kyseisessä hotellissa kokemaan. Tämä jos jokin teki lomareissumme majoituspuolesta täydellisen!

/ I've always told to myself that it doesn't matter where you stay while travelling, since I think the most important about travelling are the experiences and everything new culture can give to you (this is a topic I already talked about here). But still, I must confess that it feels pretty luxurious to stay somewhere, where everything just clicks into places and you don't have to stress about that part of the trip at all. And this is something I got to experience during our stay in this hotel. Made our stay in Santa Ponsa absolutely perfect!

 

x E

 

FOLLOW:

BLOGLOVIN - INSTAGRAM

Share

Kommentit

Kim (Ei varmistettu) http://www.thecaramelchronicles.com

Totally agree with what you said at the end - it's all about the experience!
http://www.thecaramelchronicles.com

Essi's
Essi's

Nice to hear your thoughts about this too :) Thanks for commenting and have a great Sunday!

Zoey Olivia (Ei varmistettu) Http://Www.zoeyolivia.com

That hotel looks lovely.

And word, completely agree about it all being about the experiences rather than staying in the most luxurious places.

Zoey, www.zoeyolivia.com

Essi's
Essi's

Right! Thanks for sharing your thoughts too :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.