Tuesday thoughts: Happy Place

Essi's

Viime aikoina olen alkanut tosissaan ymmärtää kuinka rentouttavaa, mieltäpiristävää ja energisoivaa on olla veden ja luonnon äärellä. Ainahan sen on toki tiennyt, mutta vasta viime aikoina olen alkanut ihan toden teolla pohtimaan luonnon läheisyyden merkitystä elämässä. Aihetta olen sivunnut myös muutamassa aiemmassa postauksessani, joihin pääset halutessasi tästä ja tästä

Veden äärellä sitä jotenkin pysähtyy, hengittää syvempään ja saa mietittyä mielessä pyörineet asiat loppuun saakka. Myös uusia ideoita ja ajatuksia usein syntyy juuri tuolloin.

Kaiken kaikkiaan tuntuu vain yksinkertaisesti siltä, että olen löytänyt sen oman rentoutumiskeinoni, jolla pääsen totaaliseen rentoutumisen tilaan. Ja tämän tiedostamallakin sitä osaa odottaa hetkiä, kun tietää pääsevänsä rantakävelylle tai mökille järvimaisemien ääreen. Uskon, että veden äärellä on minun onnelisuuden paikkani.

Ja siis, katsokaa nyt vaikka. Eihän näissä maisemissa voi kun mieli levätä! Ottaen huomioon, että takana oli kunnon sade- ja myrskypäivä kovalla tuulen viimalla, ja siitä huolimatta illalla maisemat voivat olla niin rauhoittavan kauniit. En usko, että tulen koskaan kyllästymään Suomen järvimaisemiiin.

Ehkä tällä kaikella haluan vain sanoa, että jos et ole vielä löytänyt sitä omaa onnen paikkaasi, sinulla voi mahdollisesti olla se jo tiedoissasi edes tiedostamattasi asiaa. Se on mitä luultavimmin paikka minne useasti halajat, ja sinne päästyäsi pystyt unohtamaan kaiken ylimääräisen. Uskon, että me jokainen tarvitsemme sen oman paikkamme, jossa tuntuu että arkea ja elämää on mahdollista päästä pakoon. Ja siinä samassa paikassa voi kuitenkin myös nauttia niistä elämäsi onnellisimmista hetkistä. Onnen paikka.

/

Lately I've truly started to understand how very relaxing, calming and at the same time energising it is to be near water and nature. 

While being naer water you somehow are able to stop, breath a little deeper and whatever is in your mind, you are able to think it through and find a conclusion for it. 

All in all I just simply feel like I've found that my own place where I can be fully relaxed. By knowing this makes be feel very comfortable and happy. I strongly believe that my happy place is by the water, at the pier.

And come on, look at this view. It had been such a stormy, rainy and windy day when we snapped these photos but look how the evening turned out to be. So calm and beautiful. I think I will never get tired of Finnish nature and all these beautiful lakes.

 

x E

 

FOLLOW:

BLOGLOVIN

Share

Kommentit

sailatuulia (Ei varmistettu) https://kohtisuora.com/

Ihania kuvia <3 En yhtään ihmettele, että tuo on happy placesi! Mäkin olen huomannut, kuinka rentouttavaa ja ihanaa luonnossa oleminen on. Ajatukset tyyntyvät ja järjestyvät, uusia ajatuksia pulpahtelee. Ihanaa viikkoa! :)

Essi's
Essi's

Voi kiitos suuresti <3 Ihanaa viikkoa myös sinulle! :)

Kauniita kuvia :) Ja luonnossa sielu todella lepää! Minunkin happy place on veden, järvien ja meren, äärellä.

Essi's
Essi's

Voi suuri kiitos <3 Veden äärellä olossa on vaan sitä jotain. Ihanaa päivää!

Kommentoi