Tuesday thoughts: Quotes

Essi's

Rakastan erilaisia lainauksia elämästä. Niin ilosta, onnesta, surusta kuin epätoivostakin. Itselleni lainaukset ovat nousseet esille, kun elämässä on ollut käännekohtia. Niin hyviä kuin huonompiakin. Tuolloin tulee luettua syvällisempiä tekstejä, joista on saatu lohtua tai tultu entistä onnellisemmaksi. Kuinka muutama, tai jopa vain yksi, lause voikin tiivistää välillä kaiken mitä ajattelee.

Tähän pohjautuen ajattelin alkaa tekemään Tuesday thoughts -nimistä postaussarjaa, jossa joka tiistai postaan jonkun mielestäni siihen hetkeen/päivään/mielialaan osuvan lainauksen. Oli se sitten tekstin tai kuvien muodossa. Samalla haastan itseni tutkimaan ja pohtimaan asioita ja aihepiirejä. Olkoon tässä ensimmäinen sarjaan kuuluva postaus.

Upean Marilyn Monroen lainauksen ydin on itselläni koulusta valmistumisen ja työelämän käynnistyttyä pyörinyt vahvasti mielessä. Ajatuksissani on jo jonkin aikaa vallonut tunne, etten halua joutua siihen ikävältä kuulostavaan oravanpyörään, jossa perusarki alkaa näyttämään harmaalta ja maistumaan kaikelta muulta kuin makealta. Haluan, että nimenomaan siitä perusarjesta osaa nauttia ja löytää niitä motivoivia ja inspiroivia yksityiskohtia. Haluan kehittää itseäni ja oppia uutta. Haluan mennä elämässä eteenpäin. Tämä oikeastaan yksi syy miksi pitkän, jo aikoja kestäneen, harkinnan jälkeen päätin bloginkin perustaa. Blogeja ja sosiaalista mediaa vuosia seuranneena ja käyttäneenä mielenkiintoni aihealuetta kohtaan ei näytä hiipuvan. Päinvastoin. Miksi pelkäisin itse yrittää? Mikä minua estää kokeilemasta jotain, mikä on muutenkin vallannut suuren osan päivästäni? Ja siitä se ajatus oman bloginkin perustamisesta oikeastaan lähti. Koska miksi ei. Siihen en tosiaan enää edes löytänyt vastausta, varsinkaan yllä näkyvän lainauksen jäljiltä.

/

I love quotes about life. About happiness, joyness, sadness and desperate. For me quotes come to my life especially when there has been some turns, good or bad ones, in my life. Then I always find myself reading some more deep texts or quotes. I somehow always feel better after reading them. It is weird, that sometimes only one sentence can sum up all your thoughts.

Based on this I thought about starting to post every Tuesday some quote that I think is interesting, motivating or somehow perfect for that day. Hope you like it too.

x E

Share

Kommentit

kirsihannele

Ai, ne olikin Marilynin sanat, ihan luulin niiden tulevan omasta suustani :D

Essi's
Essi's

Haha ihana sinä :D 

Kommentoi