WANTED

Essi's

HM - HM

Yksi kipale pörrökarvatakkeja tähän osoitteeseen, kiitooos! Nyt kun kaunis lumikerros valtasi viimein Helsinginkin kadut, ei ole mitään parempaa kuin kääriytyä väljiin lämpimiin takkeihin, joiden alle mahtuu monta kerrosta vaatetta. Tällainen karvatakki uupuu vielä omasta takkigarderoobista, mutta olisi muuten erittäin tervetullut uusi tulokas lämmittämään kevätkauden talvipäiviä. 

Viikonloppuna olisi tarkoitus pyörähtää kaupoilla, ja keskustassa muutenkin, joten täytyypä pitää silmät auki teddy-takkien varalta. 

Kivaa viikonloppua!

 

x E

Share

Kommentit

Mun iholla

Mä löysin just ton mallin päällä olevan takin alennusmyynneistä ja se on ollu lempitakki siitä lähtien! Huolimatta kaikista jääkarhu/lammaskommenteista :D

Essi's
Essi's

Eihän! Josko mullakin kävis yhtä hyvä tuuri sen oikean yksilön löytämisessä :) Kommentistasi sain ainakin energiaa etsintöihin, jes. Juurikin mainitsemasi jääkarhu/lammas-look olisikin haussa :D Kiitos kommentistasi ja ihanaa lauantaita!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ostettiin juuri täsmälleen tää sama mun siskolle syntymäpäivälahjaksi ja ollaan kaikki kolme siskoa käytetty sitä vuoron perään. :D Hintaa oli takilla muistaakseni silloinkin tuo 80e, mutta nyt maksimaalisten kertakäyttöjen jälkeen ei tunnu enää niin pahalta. (Ja on vielä niin lämmin että pakkasillakin tarkenee.)

Toivottavasti löydät kivan teddyn vielä! <3

Essi's
Essi's

Ihanko totta :D mitä yhteensattumia! Kuulostaapa kerrassaan hyvältä löydöltä jos kerta koko sisaruskatras on saanut takille käyttöoikeudet :D Vielä ei ole itselle sitä oikeaa tullut vastaan, mutta etsinnät jatkuu :)

Kommentoi