5+1 asiaa, jotka voi feilata hääjutuissa ihan tietämättään

On ilmeisen paljon erinnäisiä uskomuksia, jotka liittyvät häihin. Jos olisin erityisen taikauskoinen, olisi useampikin asia jota kannattaisi nyt varoa. Mutta koska olen jo feilannut komeasti useamman jutun, niin ehkä tässä ei ole enää niin suurta murhetta. Uudessa Lilyssä vanhaan tyyliin

5+1 asiaa, jotka voi feilata hääjutuissa

1. Hääpäivän valinta. Maanantai terveyttä, tiistai rikkautta, keskiviikko onnea myötänään, torstai häviötä, perjantai ristintietä, lauantai ei onnea ensinkään. Että ristintietä sitten vaan. Olisi ehkä pitänyt valita sunnuntai, niin siitä ei vanhat noidat olisi sanoneet mitään.

2. Kaason valinta. Kaason pitää olla morsianta vanhempi, kokenut vaimoihminen. No on se kaaso naimisissa, mutta ei se kyllä mua vanhempi ole. 

3. Sormus. Pitäisi maksaa sulhasen kuukausipalkan verran ja olla pariton määrä timantteja. O-ou. ei maksanut niin paljoa, eikä oo yhtään timanttia. Toistaalta, "ei yhtään" voitaneen laskea parittomaksi määräksi, eikö?

4. Puku. Itse ei saisi ommella, tulee itkua kun tökkii neulalla sormeen. No en mä kokonaan pukua ompele (olisi varmaan tarkoituksen mukaista että se puku pysyisi päällä/kasassa), mutta yhen jutun teen ite. Tosin jos virkkuukoukulla onnistun tökkimään itseä niin että itku tulee, niin anon mitalia.

5. Kuulutukset. Ainakin yhtenä kuulutussunnuntaina pitäisi mennä kirkkoon, niin lapsista ei tulisi kuuroja. Tai morsiammesta niin sikeäunista, ettei herää hoitamaan lastaan. No kun ei ole kuulutuksia, että kuuroja lapsia odotellessa. Ja sikeäunisuutta.

+1. Muut asiat, jotka voi vielä mokata, eli jotka pitää hoitaa kotiin:

Ennen kirkkoon (maistraattiin) lähtöä tarvitsen kolme viinaryyppyä. Tämä siksi, että ei tule sitten miehelässä koti-ikävä.

Pitää pussata nuohoojaa. Ilmeisesti tämän paremmin ei voi aviotaival alkaa, onni on taattu. Ilmeisesti jossain maissa ihan nuohoojan voi vuokrata tätä varten. Nuohoojien salaliitto, anyone?

Puvun miehustaan pitää hemmata tulitikku (lämpöä riittää sitten) ja pala saippuaa (pysyy liikkeet liukkaina avioliitossa).

Ottaako joku näitä tosissaan? :)

Kommentit

hanska
Heppatic

mä uskon että saatte feilattua ihan ittekin kaikki niin en anna ny mitään vinkkejä.

muttaku mä näin unta että sä kirjoitit sellasta juorupalstaa. sellasta missä tiedetään kaikki toisten puolesta. vähä niinku gossip girliä. ja sitte sä kirjotit sinne että hanskalla ja tinnulla välit viilenee. ja mä olin mukamas että joo lol sanu tietää meidän väleistä kaiken, mutta oikeesti suutuin ihan hirveesti, ja siitä tuli oikeen kunnon blogipoliittinen vääntö ja itku ja hammastenkiristys. mua haukuttiin joka mediassa kaikesta ja etenkin siitä ettei me leikitä tinnun kanssa enää niinku ennen. ja sit mä heräsin.

niin että voitasko sopia ettet enää tulsi mun uniin kirjottelemaan tollasia typeriä juttuja? koska se uni kesti vaikka miten kauan ja mulle tuli siitä tosi paha mieli.

mut noin muuten onneva häävalmisteluihin :)

sanumaria

En mä vois ees tollasta juorupalstaa pitää, kun kuulen viimesenä aina kaikki jutut!

Luminosa

"Pitää pussata nuohoojaa" :D Hieman repesin. Onkohan nuohoojan kanssa sitten automaattisesti onnellisin avioliitto myös?

sanumaria

Tai sitten sitä saa aikaan jonkun mahtavan riidan nuohouspiireissä :D

Kaaso (Ei varmistettu)

No kaikkee sitä oppii, miksei kukaan kertonu MULLE näitä sillon kun menin naimisiin, nyt jäi nuohoojat pussailematta :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.