Aikuisuus, se on mahtavaa

Tänä viikonloppuna on tehty erinnäisiä asioita, joita voi tehdä koska on aikuinen. On syöty iso pehmis ennen ravintolaan menoa, sillä perusteella että ribsiannoksen jälkeen ei välttämättä jaksa syödä enää jälkkäriä, niin parempi syödä jälkkäri etukäteen. Ja koska on aikuinen, niin voi tehdä.

On vuokrattu melkein-auto ja huristettu sillä Helsinkiin. Auto piti vuokrata ihan siksi, että mun oma auto on vetänyt herneet kaasariin ja johonkin nivelsuojakumeihin ja lojuu nyt hylättynä autokorjaamon pihalla. Ensi viikolla selviää, että löytyykö tarvittavat osat käytettyinä (= korjataan auto) vai eikö löydy (=ei korjata, koska uutena kyseisten osien arvo ylittää auton arvon). Vuokra-auto oli hauska. Se oli lähes oikea auto, mutta puolet.

Katsokaa nyt kuinka pieni! Äkkijarrutuksella auto olis luultavasti heittänyt ukemit. Mutta niin me vaan päästiin perille tiitin kanssa isolle kirkolle eli Helsinkiin. Sixt saa nyt ihan ilmaista mainosta, mutta saakoot. Oli nimittäin halvempaa lähteä tolla miniautolla kaksin reissuun kun ottaa kyyti Valtion Rautatien tarjoamalla kuljetuksella. Niin, takaisin asiaan. Toiset lähtee Helsinkiin shoppailemaan, me mentiin koska on sellainen suklaabrunssi Chjokossa.  Aikuisena on kivaa kun voi lounaaksikin vetää suklaata. Kas näin:

Sinne meni, ääntä kohden! Kahvit ja pannacottat ja kahvileivokset ja suklaapallerot. Plussana ehtymätön kahvivaranto, kehoitus hakea santsilautasellisia suklaatia. Miinuksena vähän pieni valikoima ja se että näki siitä vitriinistä ne jutut mitkä ei kuuluneet brunssille. Brunsseilun lisäksi seikkailtiin ei-yhtään-turisteina Kauppatorin kautta Eiran ja Ullanlinnan suuntaan ja tutkailtiin maisemia Tähtitornin mäellä. Löydettiin heti se nätein mesta. Melkein.

Piti oikein käyttää Miniaturize-filteriä että laiva suurinpiirtein mahtui kuvaan. Käytiin vähän pettymässä Kaivarin Kanuunassakin siinä kun sinne hinkusin. Jotenkin oon saanut käsityksen että se on ihan ehtymätön aarreaitta, mutta sehän oli vaan ihan tavallinen itsepalvelukirppis. Ei ehkä kannata aina uskoa mitä blogeissa suositellaan, pettymysten tie on vaan edessä. Nekin joka blogissa hehkutetut macaronssit (magarooniit näin maalaisittain) eivät kyllä oo ees hyviä. Mutta tämä suositus, se kannattaa ottaa tosissaan eikä huijauksena. Kun menette ja kuljette Tampereen Hämeenpuistossa ja näette sellaisen peräkärryruokakiskan. Niin menette ja ostatte sieltä tacoja. Don Taco tekee kyllä ehdottomasti parhaat tacot mitä oon missään saanut, ihan mahtavia. Menkää sinne, hushus. Facebookista kannattaa tsekata pitävätkö pojat kojua auki, vai onko käynyt niin että on yleisöryysis aiheuttanut tarvikkeiden loppumisen kesken (on käynyt parinakin päivänä käynyt niin). Mutta siis menkää, hyvvee on!

Kommentit

SuviH (Ei varmistettu)

Mä olisin kyl halunnu nähdä parhaus ihmisen tuossa autossa ;D

sanumaria

Mulla on siitäkin kyllä kuva :D Pitäiskö julkaista yleisön pyynnöstä? :)

SuviH (Ei varmistettu)

No ehdottomasti!!! Tämä yleisö vaa-tii :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.