Alotetaan sisältä. Ok, kumpi on se on?

Ihan pätevää pesisjengiä oli, kun peli aloitettiin tuolla kysymyksellä. Mitään pesäpallon huipputähtiä ei ollut kentällä, mutta ainakin oli hauskaa. Tuli kunnareita, välituuletuksia, kärkkymistä ja kaikkea muuta olennaista. Määkin osuin pari kertaa palloon, sain pari kertaa pallon kiinni ja heittääkin pystyi. 

Keli vaihteli sateesta täyteen auringon paisteeseen ja kaikkeen siltä väliltä. "Lähes laiton" ja "lähes palo" saatiin suoritettua kahden tunnin pelin aikana. Pelin jälkeen etureidet olivat kipeät spurttaamisesta, käsivarressa on jäätävä mustelma (ilmeisesti onnistuin aina lyöntiyrityksen jälkeen osumaan pallon sijaan itseeni) mutta kivaa oli. Ei yhtään niin tylsää kun yläasteella tai lukiossa.

Mitähän sitä sitten seuraavaksi pelais? Lentopalloa?

 

Share

Kommentit

honeychile

Toi aloituskysymys on melkein yhtä hyvä kun mun parin ruotsinkurssilla yliopistossa, kun piti esitellä toinen ja parini kuiskaten kysyy hetki ennen omaa vuoroaan et onko han niinku mies, ja hon niiku nainen... :D 

sanumaria

Joo, toi sillai osoitti pelin suunnan hyvin :) 

Kanelibasilika

Yläasteesta ja lukiosta tuli mieleeni (kaiken muun ryhmäliikunnallisen osaamattomuuden lisäksi) aerobic, joka oli aivan kirosana ja jotain aivan jäätävää hommaa. Muutama vuosi sitten harhauduin joogatunnin sijaan testaamaan hienon (ja hämäävän!!) nimen omaavaan lajia kuntosalilla ja kävinkin sitten useamman kerran - kunnes ohjaaja erään tunnin aluksi ilmoitti meidän tekevän melko perinteistä aerobiciä. Huh huh. Kivaa oli kuitenkin ja jatkoin, mutta enpä olisi uskonut - lienee lajin esittelyssä ja opastajan asenteessa myös ollut hieman eroa koululiikuntaan verrattuna ;) 

sanumaria

Se on kyllä jännää, kun mä kuitenkin sillai tykkäsin koululiikunnasta, mutta silti moni laji on jäänyt sellaseksi yökentykkää kun en tykänny koulussa. Ja onhan toi pesis nyt ihan kivaa. Joten ehkä koripallo ja lentopalloki vois olla kivaa?

Kanelibasilika

Koripallo ja rantalentis ainakin on kivaa! (Kunhan pelaa sellasten kaa ketkä ei oo niin kauheen tarkkoja niistä säännöistä eikä etenkään pisteistä ;) 

sanumaria

Kaikki pelit tuntuu olevan kivoimpia kun ei oo sääntönillittäjiä matkassa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.