Ampiaispesään voi aina vähän sohaista, vaikka se onkin tyhmää

Jos joltain on vielä mennyt ohi, on tässä viime aikoina käyty erinnäisissä kommenttibokseissa lievää sotaa siitä miten naiset miehiä alistavat. Sain aiheeseen niin mainiosti sopivan linkin, että en osaa pitää suutani kiinni vaikka taatusti pitäisi.

5 tapaa, joilla modernit miehet opetetaan vihaamaan naisia

Käykääs huviksennee lukemassa tuo artikkeli, on kyllä juuri niin osuvaa ja vastaa aika moneen kysymykseen mitä täälläkin on esitetty. Jatkosota/-keskustelut kivasti sitten kommenttilootassa down below!

Kommentit

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Eipä ole mennyt oppi perille, kun vieläkin tykkään naisista. En oppinut tekemään kärrynpyöriäkään ja hyvin on pärjätty (paitsi naisten kanssa). 

nansk

Sanu, olet yksi lempi-ihmisistäni tällä viikolla. Kiitos näistä :DD Itse en enää jaksa hakata päätä seinää vasten, koska siltä näissä keskusteluissa pyörivien (tiettyjen) tyyppien kanssa ajatusten vaihtaminen tuntuu. Välillä tulee niin pimeää settiä etten tiedä haluaisinko itkeä vai kuolla nauruun. Hyvä että joku jaksaa vielä yrittää.

Hyvä juttu tuo. Toivottavasti pojat ymmärtävät sen lukea. Lauseessa "We're mad that women are distributing to other people the sex that they owed us" tiivistetään muutaman sivun edestä kommentteja viime ajoilta.

Mahdoton Nainen

Kiitos tästä! Vihdoinkin joku tiivisti olennaisen paremmin kuin olisin itse ikinä osannut...

häkkilintu

Salaa miehet on vaan kateellisia, kun niillä ei ole tissejä (siis suurimmalla osalla). Mutta hyvä linkki, kiitti tästä.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Mielestäni tekstin paras osuus oli se viimeinen kohta, joka oli kylläkin numeroitu numero ykköseksi. Se, jossa kerrottiin, että naiset ohjaavat kulttuuria. Ja että miehet haluavat saastuttavia katumaastureita ja tehokkaasti tuhoavia aseita, koska naiset antavat isolla katumaasturilla ajavalle, komealle tappajalle.

sanumaria

Mahtavaa, että sulta Eliitti ja kärsijät meni koko artikkelin pointti aivan täysin ohi. Se on saavutus.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Kiitos! Oon itekin sitä mieltä, että ei yhtään paskempi suoritus!

häkkilintu

Eliitti ja kärsijät: En mä muista tiedä, mutta katumaasturit on mun mielestä aika turn-off -tuote, en varmaankaan voisi seurustella ihmisen kanssa jolla on katumaasturi. Tappajan kanssa seurustelu olisi turhan riskaabelia. Ajan mieluummin pyörälläni ja syötän vegaaniruokaa poikakaverilleni. 

Joo, naiset ohjaa kulttuuria, koska miehet jostain syystä ei hae enää niin paljoa kulttuurialoille opiskeleen.

T: tuleva kulttuurituotteiden tuottaja

rottamama (Ei varmistettu)

E&k: "--- miehet haluavat saastuttavia katumaastureita ja tehokkaasti tuhoavia aseita, koska naiset antavat isolla katumaasturilla ajavalle, komealle tappajalle."

correction: Miehet LUULEVAT, että naiset antavat isolla katumaasturilla ajavalle, komealle tappajalle, aka. sankarille.
Ks. kohta #5: From birth we're taught that we're owed a beautiful girl. We all think of ourselves as the hero of our own story, and we all (whether we admit it or not) think we're heroes for just getting through our day."

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.