Ärrinmurrin

Muistatteko kun sanoin että on tosi tosi tylsää täällä kotona kun pää pehmenee älyllisten haasteiden puuttuessa? Leikkirunojen hokeminen vauvoille ei ihan koko päivää kanna, ja nytkin tyypit vetävät päiväunia (eli eivät pidä mulle seuraa, hävytöntä). No kehittelin itselleni tekemistä ja päätin opetella vähän uusia tietoteknisiä taitoja sekä kerrata vanhoja.

Nyt muistan miten är-syt-tä-vää on kun yrität tehdä jotain ja virheilmoitukset ovat yhtä informatiivisia kuin vauvan itku. Perkele.

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Eikös vauvoille voi lukea ääneen vaikka Sinuhe egyptiläistä? Siis jos ne ei kuitenkaan vielä (kai?) ymmärrä puhetta, niin sama kai se on mitä äiti höpöttää? ;)

tiiti
ite puin

Ja sitten kun ne alkaa ymmärtää, luet Sanu niille Mysql -manuaalia ääneen :D

sanumaria

Nää oppii kohta mitä "huutokoodaus" tarkottaa. :D

Pyjama123 (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/pyjamapaivia

Kyllä mä oon lukenu hesaria muksulle ihan pienestä asti. Ja koulukirjoja. Ja keittokirjoja.

Ja anteeksi, kun tungen blogiisi kyselemään. :) Olen juuri aloittanut blogin lilyssä ja googlailin, miten noita kuvia saa pienemmäksi ja päädyin sun vanhaan postaukseen. Mutta kun ei se -hana toimi. Mäkin kakkosnäppäin antaa vain vaihtoehdon kopioi, leikkaa, liitä. Sulla on niin söpösti tossa edellä vaunukuvat vierekkäin...

Kiitos avusta!

sanumaria

Ne pienennysjutut on varmaan vieläkin rikki. Mutta mä oon alkanut vallan käyttää tällaista kun www.picmonkey.com. Siellä saa tehtyä kollaaseja, sillai se vaunukuvaki on tehty! Sitte vaan määrittelee minkä kokosen kuvan haluu. Suosittelen lämpimästi, softan käyttö ei maksa mitään (jos ei halua ostaa premiumversiota).

Pyjama
Pyjamapäiviä

Paljon kiitoksia! Nyt on myslikuvat rivissä! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hetken mietittyäni, tulin siihen tulokseen että tämä ei liity tietokantoihin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.