Ärsyttävät asiat, 1-6

Se, kun on JUURI makoisasti hyvässä asennossa peiton alla ja voisi vaan pistää silmät kiinni ja nukahtaa. Ja kun tajuaa että "voi helvetti, pitää mennä vessaan".

Se, kun paitapuseron ylin nappi ei suostu pysymään kiinni. Paidan ylimmän napin aukeaminen ei kuitenkaan ole LIIAN härskiä, paitsi jos alla sattuu olemaan rintaliivit jotka loisivat miehellekin rintavaon.

Se, kun häviää Skip-Bossa kolme kertaa putkeen, kun vastapeluri vetää pakasta pelkkiä Skip-Bo-kortteja ja itsellä on käsi täynnä seiskoja.

Se, kun on tehnyt voikkaleipiä ja lasillisen mehua. Ja sitten ekana loppuu voikkaleivät, mutta mehua on. Tai sitten loppuu mehu, mutta voikkaleivästä on jäljellä niin paljon ettei sitä voi syyä ilman mehua.

Se, kun on salsaa ja nachoja. Aina jää ensin nachoja. Sitten ostetaan lisää salsaa, ja lopulta salsaa jää. Sitten pitää ostaa nachoja lisää ja sitten taas salsa loppuu. Inhottava kierre kerta kaikkiaan.

Se, kun vihaa juoksemista periaatteellisista syistä, ja silti käy lenkillä koska ei huvita mennä akkajumppaan sisätiloihin.

Kommentit

Skip-Bon pelajaa (Ei varmistettu)

Kyllä se vastapeluri taisi olla vaan vähän parempi siinä täysin tuuriin perustuvassa pelissä :)

sanumaria

Ei edes ollut. Pelkkää moukan tuuria. Ja huijausta.

Toi salsa-nacho-kierre kuulostaa hyvin tutulta. Harmittaa ihan vietävästi kun koko ajan pitää ostaa jompaa kumpaa. ;)

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Kannattaa ostaa kerralla ainakin pari-kolme purkkia salsaa. Sitten ostaa tortilla-ainekset, sekä pussin nachoja. Ensiksi käyttää salsaa tortilloihin, ja jäljelle jää luultavasti vain yksi vajaa purkillinen salsaa. Vajaan salsapurkin voi syödä nachojen kanssa, jonka jälkeen texmex-kiintiö onkin täysi ainakin viikon verran. Jäljelle jääneet nachot voi säästää pussissa, kunhan on sellainen pussinsulkija, joka sinetöi pussin ilmatiiviiksi. Nachot käytetään loppuun tietenkin seuraavalla kerralla, kun ostaa salsa+tortilla -kombon.

sanumaria

Salsa ja nachot näyttää olevan aihe, jossa vaaditaan selvästikin järjestelmällisyyttä ja hämäystortillat onnistumisen takuuksi :D

Mikä siinä muuttuu?

Salsa-natcho-kombo ärsyttää täälläkin ja akkojen jumpat + olis hienoa olla juoksija, koska juokseminen on niin helppoa, senkun laittaa vaatteet päälle, niin hups olet lenkillä, mutta mitä jos kerta kaikkiaan vihaa juoksemista, eikä vaan osaa?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.