Ärsyttävät jumppaohjaajat

Kaikki jumpassa kävijät ovat varmasti törmänneet ohjaajaan, joka jollain tavalla saa vaan karvat nousemaan pystyyn. Kyllä te tiiätte, se jota teidän tekisi mieli heittää käsipainolla. Useamman kerran tunnissa. 

1. Se ohjaaja, joka höpöttää koko ajan. Itse yrittää henki pihisten saada tehtyä vielä yhden toiston, ja ohjaaja päättää kertoa mitä teki viikonloppuna. "No siinä kolmella alas yhdellä ylös mä sitten aattelin että vois mennä vaikka leffaan, ettekö tekin tykkää leffoista? ja sitten vasen jalka kävin kattomassa sen beverlyhillskyttäkuudentoista ai että se oli ja sitten taas alusta yy ja kaa ja koo ja nee." Oikeasti, ei meitä kiinnosta. JA toisekseen, mua ainakin ottaa päähän kun sä vaan höpötät ja mää en saa ees henkeä. Anna ees vähän armoa.

2. Se ohjaaja, joka ei pysy tahdissa. Kaikki vähänkin rytmitajuiset ihmiset tekee kuolemaa, kun ohjaaja vetää aivan omissa tempoissaan ja tahdeissaan. Nelijakoisista biiseistä tulee valsseja, ja aivan kaikessa on vaikea pysyä mukana. Ne jumputijumputitaustat on siellä biiseissä sen takia, että kuka tahansa pysyy tahdissa. Yritä edes, mekin yritetään. 

3. Se ohjaaja, jonka mielestä tunnille tullaan vaan piukkojen pakaroiden vuoksi. Suurin osa meistä on varmaankin siellä tunnilla siksi, että kunto nousee ja läski lähtee. Ei siksi, että bikinifitnessmallityttö lavalla voi kertoa meille kymmenen kertaa tunnissa että "tehdään vielä pari niin sitten on kiva kävellä rannalla bikineissä". Meistä on jo kiva kävellä rannalla bikineissä. Ja jos ei ole, niin ei toi ole kovin kannustavaa. Sanoitsä meitä just läskeiksi?

4. Se ohjaaja, joka kyselee tyhmiä. "Kuka haluaa että tehdään tänään täysillä?" No ei meistä kukaan, mitä jos istuttaisiin ringissä ja juteltaisiin kohdatuista elämän vaikeuksista? Tai vaihdettaisiin ruokareseptejä? Huoh.

5. Se ohjaaja, joka kuvittelee olevansa 90-luvulla. Ei enää oikeasti yhtään askelviereen, paippeja, greipvaineja, v-askeleita tai niitä pumppaavia kyljen "venytyksiä". Pliiiiis. Ei. Yhtään.

+1. Se ohjaaja, joka unohtuu selostamaan tekniikaa. 50 jumpparia seisoo ja odottaa jatkoa, kun sä päätät näyttää että miten se muaythai-isku OIKEASTI pitäisi tehdä. Jos olisi thaimaalainen muaythain harrastaja. Ei, meitä ei kiinnosta niin paljoa. Toisaalta, pumpissa voisitte tulla ihan korjaamaan niitä virheasentoja ihmisiltä. Sattuu itseäkin kun katsoo miten väärin joku tekee. (Tiiän että konseptin mukaan ette saa, mutta tulkaa silti.)

Kommentit

tiiti
ite puin

+2 Se, jolla on ässävika kaikissa kirjaimissa <3 

Mutta onneks ton ja nuo muut pystyy lähes aukottomasti kiertämään seuraamalla lammasmaisesti suosikkiohjaajiaan.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

+3 se ohjaaja joka kuvittelee kaikkien olevan Jane Fonda ja meininki on sen mukainen (en mä tiedä, mutta kaverit kertoi)

sanumaria

+3 se, joka käyttää termiä pehmee kakkonen.

+4 se, joka sillai pihistää ilmaa joka ponnistuksella.

No muuten vois mut mulle just kävi huonosti tänään eikä ollutkaan lätkäjätkä :/

sanumaria

Vieras mies, se on varmaan sama kun toi joka kuvittelee olevansa 90-luvulla :D

Vierailija (Ei varmistettu)

+5 Se joka käskee laulaa mukana. AARGHH! En oo kertakaan laulanu, enkä laula.

sanumaria

Haha, totta. Tosin mää laulan. Tai kiroilen. Mut Smells like teen spiritiin on hyvä äristä mukana. Muita en sitten osaakaa. :D

Hear Hear!

+6 Se, joka ITSE laulaa mukana. Koko ajan.

+7 Se, joka sanoo "Tehkää vaan te, kun osaatte. Mä vähän huilaan."

Mun piloxing-ohjaaja on vielä sellanen, että aina, kun seistään yhdellä jalalla staattisessa pidossa, se alkaa naurattaa. Ja sit menee tasapaino, eikä sitä saa enää korjattua.

 

sanumaria

Kiisa, entäs ne ohjaajat jotka laulaa koko ajan. väärin. ounou :D

Lotta Katariina
Pumpui

+ 8: Se, joka käskee ammentamaan voimaa siitä, että ajattelee entisiä tolloja poikaystäviä. Meinasin lentää ammoin bodypumpissa pyrstölleni kun ohjaaja kehotti miettimään pieleen menneitä seurustelusuhteita, että jaksaisi vielä vähän ponnistaa.

sanumaria

Combatissa toi taas jännästi toimii, kun käsketään mielikuvitushakkaamaan kyynärpäällä sitä ääliötä ;) Tai oikeastaan komento taisi olla että "kuvitelkaa siihen vastustaja, asia tai ihminen ja antakaa palaa" :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ei helvetti. Nyt mä tiedän miksen käy jumpissa.

Nade
Aurinkosadetanssia

Kun meijän vakkarijumppatäti (joka on ihan mahtis) oli kipeenä viime viikolla, meille osu tuuraajaks täti 90-luvulta. En enää ikinä tee yhtäkään v-askelta, stana.

1+ Semmonen ohjaaja, joka höpöttää läpi venyttely-tunnin on kans aika arsesta. Tulin tänne hei rentoutuun, en kuunteleen sun kauppalistaas.

sanumaria

A.Sinivaara: mää käyn siksi että suurinosa onneksi on niitä jotka ei oo yhtään ärsyttäviä. Ja toisissa ohjaajissa se superpirteyskään ei oo kyllä ärsyttävää, persoonasta kiinni luulisin.

Nade: mää tiiän kans sellasen 90-luvun tädin, ja välttelin ihan viimeseen asti sen tunteja. Ja jos selvis että se on sijaistamassa, en menny :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hah, musta tuntuu että puhutaan samasta 90-luvun tädistä :D Ei vaan enää yhtään jazz-neliötä mulle kiitos :D Tosin nyt oon oppinu sietään sitä ja otan ne ysärijutut huumorilla. Parhaiten kyllä toimii se, että seuraa vaan lammasmaisesti sitä omaa lemppariohjaajaa... Joskus voi kyllä käydä huonosti jos on tuurauksia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Plussana vielä ohjaaja joka ei ole itsekkään lukenut sitä tuntiselostusta mitä siellä tunnilla _pitäisi_ olla. Mää oon semmonen jumppaaja että mennään ja täysillä, ei keskitytä niihin askelten hinkkaamisiin ja aerobic-tyyliset ohjelmat sais työntää hanuriin. Eli jos mää meen combattiin niin elä vedä sitä tuntia aerobik-ohjelmana, kiitos. Tämän siitä saa kun ei käy enää noilla "oikeilla" saleilla trademark-tunneilla vaan korkeakoululiikunnn tunneilla. Eli saan vain syyttää itseäni.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ahhaha. :D Ihanku oisitte käyny samoissa jumpissa miun kanssa. Mutta toisaalta vaihtelu virkistää - yliopistojumpissakin on niin monta ohjaajaa, että tulee taatusti käytyä useamman kerran viikossa, kun ei ehdi kyllästyä siihen lemppariohjaajaansa. Ja juuri sopivasti aggressiota saa niistä ärsyttävistä tapauksista.

sanumaria

Vierailija1: Mä en pysty ottaan ysärijumppaa huumorilla, tulee niin mahtavat takautumat lukion jumppatunneille :D

Vierailija2: Toi onkin ihan uus, ei oo koskaan käynyt noin. On vaan niitä jotka ei oo ihan vielä opetelleet kokonaan sitä uutta ja sit tulee aika mielenkiintoisia kuvioita...

Vierailija3: Voiko lemppariin kyllästyä? Ja toi aggre on kyllä totta. On vaan vaikea estää itteään heittämästä sitä käsipainoa sinne ohjaajan suuntaan :D

Martha

Hajoilen joka kerta, kun eräs combat-ohjaaja lausuu muaythain mai tai. Ehkä se lausutaankin oikeaoppisesti niin, mistäs minä tiedän. Alkaa silti tehdä aina mieli viinaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on eräässä jumpassa mukava mutta harvinaisen hajamielinen ohjaaja. Eli etukäteen tehdyn listan mukaan jumpat ei oo kovinkaan usein menneet, mikä on sikäli aikas tylsää, että joko raahaat varusteita turhaan tai sitten sulla ei ole tarvittavia mukana. Ikävintä tämä on sillon kun odotat oikein hikituntia, ja todellisuus onkin venyttelyä spartalaisen kylmässä salissa. Lisäksi ohjaaja saattaa joskus kesken jumpan unohtua miettimään että mitenkäs tämä sarja jatkuikaan.
Lisäksi kyseinen tyyppi kuuluu näihin hiukan rytmitajuttomiin, jotka ilmeisesti hyvän kuntonsa takia itse kiihdyttävät tahtia kuitenkin samalla hokien meille jumppaajille "pysykää musiikin rytmissä" tai "tehkää liikkeet perusteellisesti".
En sais kyllä valittaa kun ko jumpat on ilmaisia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.