Ärsyttävintä tänään (ja monena muunakin päivänä)

Ärsyttävin ihmistyyppi on sellainen, joka ei pysty syömään suu kiinni. Yleensä tällainen tyyppi istuu sun taaksesi leffassa, tai viereen bussissa. Jossain missä et vaan pääse pakoon ja joudut kuuntelemaan sitä maiskutusta ja mäissytystä kunnes päässä kuuluu PRII.

Miten se on muka niin vaikeaa syödä suu kiinni? Nyt kaikki mäissyttäjät, kertokaa. Miksi suu on pidettävä auki kun syö?

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Äitini, joka siis on entinen opettaja, on jo kauan sitten tunnistanut tämän homo sapiens sapiens - lajiin kuuluvan sivulajin: suuaukiset (os apertus).

Suuaukiset myös syövät - joskin viettävät kuningasosan muustakin elämästään - suu auki. 

Uuden elämän arvoitus

Ai onko! :D Kerran bussissa takana istui "hieno" vanhempi nainen, joka söi mandariinia, niin että mehu vain roiuskui! Että ärsytti se maiskutus.

Maira__ (Ei varmistettu)

Ai vitttt että onkin rasittavaa!! Meillä on töissä yksi pahimman laatuinen, en oikeesti voi mennä enää lounaalle sen kanssa

Huomenna on paremmin..

Mulla on yksi vanha hyvä lapsuuden ystävä, joka on syönyt aina suu auki. En sanonut siitä sillon joskus, kun häneen tutustuin (ällötti tuo tapa lapsenakin kun kotona oli tarkkaan opetettu syömään suu kiinni), enkä 20 vuoden jälkeen enää kehtaa sanoa - kävisi ikään kuin ilmi, että oon näin kauan ällönnyt hänen tapojaan sanomatta mitään. Nykyään yritän välttää lounas-/pullakahvitreffejä hänen kanssaan ja koitan keksiä jotain muuta tekemistä - ainakin välttää sen että joudun vastapäätä istumaan häntä ja katsomaan kun se ruoka myllää siellä suussa. Hänellä on myös tapa tunkea liikaa ruokaa kerralla suuhun, ettei sitä ruokaa sitten ole edes teoreettisesti mahdollista syödä suu kiinni. Harmittaa hänen puolestaankin, kun hän deittailee nyt kovasti ja voin vaan kuvitella, että tuo on monelle ihmiselle aikamoinen turn off treffeillä. Apua, antakaa vinkkejä, onko ystävälle mitään nättiä tapaa kertoa asiasta?

Ugh, pahin tapa ikinä! Voisko joku suu auki syövä oikeasti valaista asiaa, miksi teette niin?? 

Tyhjä

Ei tähän taida olla kommentoijia. Eihän kukaan itsestään sellaista tunnista.

PoniN (Ei varmistettu)

Isoäitini kuuluu suuaukisten heimoon, valitettavasti. Rakkaalla mummilla on yleensä niin paljon asiaa, että puhe ei taukoa edes ruokailun aikana, mikä myös osaltaan johtaa suuaukisuuteen. Tämä tapa muuten periytyy.
Toinen, huomattavasti harvemmin esiintyvä, heimo on ynisijät. Lankomies pitää syödessään sellaista pientä yninää, jota hän ei tiedosta itse. Yninän voima kasvaa sitä mukaan mitä parempaa ruokaa on tarjolla. Tavallaan aika sympaattista ja huomattavasti miellyttävämpää kuin suuaukisen kanssa ateriointi. Paitsi että naurattaa kokoajan. Jolloin oma leipäläpi on luonnollisesti auki. Kukapa meistä olisi täydellinen.

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhhaaahhh ynisijät! Rupesin itsekin miettimään että kuulunkohan ko. heimoon, joskus tulee ainakin hyväksyvästi hymisyttyä jos on oikein hyvää ruokaa tarjolla :D 

pire (Ei varmistettu)

Mässytyksen vuoksi meinasin lempata aikoinaan mieheni. Ensimmäisten viikkojen aikana huomasin että tämä muuten niin ihana mies MÄSSYTTÄÄ, en kestä... Pari päivää piti aivan pohtia ja tutkiskella sisintään, voinko elää tämän asian kanssa? Sitten päätin antaa mahdollisuuden, ajattelin että parempi mässytys kuin alkoholisti tai muuten kusipää keitä yleensä onnistuin bongaamaan. No ei onneksi mässytä koko aikaa, yleensä silloin "kun on hoppu syödä" sanoi hän itse, kun kysyin tämän ärsyttävän tavan syytä. Nykyisin voin jo huomauttaa asiasta. Ja kyllä, Se on periytyvää! Miehen veli mässyttää myös! Saaha nähä mitä meidän lapsesta tulee ?:S :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.