Asioita, joita pallomaha on opettanut

Vaikka sitä voisi kuvitella tajuavansa miten pallomaha vaikuttaa liikkumiseen, niin on kyllä muutamia juttuja mitä en ole tajunnut. Ja oon oppinut ihan uusia raskauden aiheuttamia ongelmia. Osa näistä jutuista ei tiettykään oo ajankohtaisia heti, ja riippuu aina pallomahan koosta. Mutta ihan ensinnäkin ylettymisongelmat. Lempihengailupaikkani on olohuoneessa sohvan nurkassa, läppäri sohvapöydällä.

Pallomaha kun ei oo sellanen joustava ja mukautuva läskimaha (kokemusta on siitäkin) niin pelkästään normaalisti istuminen on hieman hankalaa. Ei voi istua selkäsuorassa, koska maha ottaa kiinni reisiin ja sitten ahdistaa. Pitää siis nojata taaksepäin, ja se taas on vaikeeta selälle (eli pitää torpata tyynyjä selän taakse ja persuksen alle jotta edes asento olisi mukava. Mutta sitten ei ookaan mitään toivoo ylettyä läpiköimään läppäriä, joka on pöydällä. Samaa ongelmaa alkaa esiintyä töissä. Nimittäin en kohta enää ylety mahan takaa näppäimistölle.

Lisäongelmia tulee kun pitäisi kumartua. Vaikka kun pistää kengännauhoja tai sukkia.

Ei ylety niin ei ylety. Eikä kulje henkikään sen puoleen. Muita ongelmia joita olen tässä havainnut:

  • Kädet puuttuu helposti. Johtunee varmaan kun tulee turvotusta niin verisuonet menee tukkoon.
  • Selällään makaamisesta tulee paha olo. 
  • Ainoa asento jossa voi nukkua on kyljellään. Mutta kyljen vaihto on epätoivoinen urakka. Ei oo kovin helppoa kun vatsalihakset ovat pois käytöstä. 
  • Jos sänky on matala, ylösnouseminen sieltä on melkoinen projekti.
  • Lyhyehköt hameet pitää unohtaa, sillä ei voi istua enää jalat yhdessä. Koska se pallomahan pirulainen on tiellä. Hienostuneesti voi istua kuin tukkijätkä.
  • Ei voi syyä niin paljon kun tekisi mieli, koska vatsalaukku on litistetty johonkin kainalon ja lapaluun väliin.
  • Vessankopit, joissa se kopin ovi aukeaa koppiin sisälle ovat vaikeita. En mahdu avaamaan sitä ovea kun olen itse siellä kopissa. Tunnustan että käytän tuollaisissa erikoistapauksissa invavessaa, ja olen vähän häpeissäni asiasta. 

Kommentit

Hiksu (Ei varmistettu)

Oma suosikkini oli kun ostin junaan lipun ns töpselipaikalle että voin läppärillä räpeltää kolmen tunnin junamatkan ajan. Maha sitten esti sen pöydän laskemisen alas vaakatasoon ja lipuntarkastajakin vaan nauroi kun valitin asiasta...

sanumaria

Joo, tää oli ihan voitto. Siinä tunsi olevansa huipulla kun istuu penkissä, tarjotin nojaa mahaan eikä saa kahvikuppia ees laskettua mihkään :D Sitten opin varaan paikan vaan niihin vastakkaispenkeille. Tosin oon sitte aina selkä menosuuntaan, mutta ainaki mahdun...

Ihanat piirrokset :)

empuska

Nämä Paint-piirrustukset! Ihan kultaa!

maianen (Ei varmistettu)

Kädet puuttuu! :D

sanumaria

Nii, tulee ylimääräisiä kirjaimiakin sanoihin kun puutuu niin pahasti.

Repesin tota mahalaukun sijaintia. Sympatiani!

Tiiu. (Ei varmistettu)

I feel you. Hengittämistä alkaa arvostamaan näin pari kuukautta ennen laskettua aikaa ihan uudella tavalla. Ja onneks, ONNEKS kohta voi alkaa käyttämään jalkaan sujautettavia ballerinoja tms. Tennareiden nauhojen solmiminen on jo aikamoinen urheilusuoritus.

Epilointi, bikinirajasta puhumattakaan. Siinä pari mielenkiintoista suoritusta...

Pire (Ei varmistettu)

Joo helmikuun jälkeen ei ole mitään hajua miltä bikiniraja näyttää! :S ainoa lohtu on että kätilöt on onneksi nähneet jos minkälaisia alapäitä :D sukkien pukeminen on hankalaa ja ootan sitä päivää kun voit sujauttaa ballerinat jalkaan! Oikeasti olen miettinyt, että miten crocseista sais muodikkaat? Ja hienot raapustukset!

anna-liisa (Ei varmistettu)

Niin ja ajatelkaa; joillekin ihmisille tuo on pysyvä olotila!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.