Axis of evil

Etkaisäänymuavarte

Tultiin tossa tiitin kanssa käsitykseen, että jouluna pahuuden akseli ja kolminaisuus olisi pihjalakarkit, vihreät kuulat ja liköörikonvehdit samassa lahjassa. 

Että jos haluatte toivottaa jollekin paskaa joulua, niin tolla lähtee. Hienovaraista sanoisin.

Kommentit

Go With the Flow

Muihin yhdyn paitsi pihlajakarkkeihin. Ne on oikeesti hyviä.

Sitä vaan pohdin joka vuosi, että miksi VIHREÄT kuulat. Miksei ne oranssit tai keltaiset versiot? Ne on miljoona kertaa parempia.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Ei niistä oo mikään hyviä niistä kuulista. Eikä kettukarkkeja syö kun mummona sitten vasta.

Vierailija (Ei varmistettu)

^ Ja lapsena, koska mummo pakottaa.

VIeras (Ei varmistettu)

Hmm, liköörikonvehdit menee. Mutta vihreät kuulat, ne on hirveitä. Ja kettukarkit. Ja kaikki muutkin marmeladit. Myös englanninlakut voisi lisätä listaan. Ne otan aina suoranaisena vittuiluna.

Sini-Tuuli
Tuulahduksia

Kiitos vinkistä! Käytän tätä reseptiä ehdottomasti seuraavana jouluna - kohdekkin on jo tiedossa....! Jos jotain ilkeää suolaista lisäisin, niin suolakeksit tai tikut. Ne on muuten nam, mutta lahjakorissa paketin sisältö ruhjoutuu aina ilkeäksi silpuksi... !!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kettukarkit ja Vihreät kuulat. Parasta! Zabaglionet (?) ja muut konvehdit on niin tylsiä. Okei, kai ne voisi johonkin leivonnaiseen piilottaa, mutta hyh.

Tänä vuonna sain SEKÄ Kettukarkkeja ETTÄ Vihreitä kuulia. Olin niin iloinen, sen hetken, kun sitä iloa riitti. Nams ja mums. Että jos haluatte toivottaa mulle parasta joulua, antakaa Kettuja ja Kuulia. Jättäkää ne konvehdit (paitsi mintut ja Juliat) kauppaan. Kiitti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.