Dieettikatsaus, vko 3

Huolimatta siitä että ruokarytmin löytäminen on hankalaa (eli en ole vain riittävän viitseliäs ja tahdonvoimaa saa välillä etsiä jostain kissojen ja koirien kanssa), edistystä tapahtuu. Senttejäkin on alkanut lähteä, ja mieliala kohonnut vähintäänkin samassa tahdissa ellei jopa nopeammin.

Liikuntapuolella sujuu mukavasti. Salille pääsin viime viikolla kerran, ja liikunta painottui enemmän juoksuun ja fillarointiin. Hankittiin kotiin jumppakuminauha ja sellainen cxworx-tuubi, joten voi päivisinkin viuhtoa sitten niillä kun lapset sallivat. Juoksun puolella aloitin tuollaista 4x4-intervallitreeniä siis viime viikolla, ja jatkoin sillä taas. Lisäksi pari kävelyä, fillarointia ja eilen kokeilin jaksanko hölkätä 5km. No ihan en jaksanut. Mutta kyllä sekin kohta menee, oon ihan varma!

Dieettiupdate: -2,5kg, -9cm (kaikki yhteensä siis, vyötärö+lantio+rintakehä)

Lenkkikelit ovat olleet kohdillaan, ja maisemat nättejä:

 

Kommentit

hankriste (Ei varmistettu)

Myhymyhy, kateus ja itsesääli iskee! Sulla on kaks vauvaa ja silti jaksat liikkua ja treenata joka päivää, mulla on vaan yks ja en saa mitään tehtyä mahani eteen.. No, voin mä puolustautua sillä että oon viimeset kaks kuukautta kävelly joka päivä vähintään tunnin tällä hetkellä jo 7kg painava jötkäle kannossa. Ainaki oon jotain tehny. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.