Dust is a protective coater for fine furnitures

Etkaisäänymuavarte

...sanoi jo Mario Buetta aikoinaan. Ja aion jatkossa käyttää tuota selitystä, kun joku kyselee miksi täällä kämpässä on pölyistä.  Tässä kun raikkoan tavaroitani (ja välttelen pölyjenpyyhkimistä), aloin pohtia omaa muuttohistoriaani. Lähinnä siltä kannalta, että olisikohan tämä(kin) asia ollut fiksuinta hoitaa jotenkin helpommin.

1. Muutto kotikotoa Islantiin. Yksi matkalaukku, no prob.  

2. Muutto Islannista/kotikotoa Tampereelle. Yhden hengen soluun, no prob. Tilaa oli enemmän kuin hyvin. Näitä solumuuttamisia tehtiinkin sitten useampi, ees taas. Mutta ei  siinä mitään, yhdestä huoneesta aina toiseen.

3. Soluhuoneesta muutto kolmioon. Sanoisin että tavaramäärän generoitumisen kannalta virhe yksi.

4. Kolmiosta kahden hengen soluun, ja kahden hengensolusta yhden hengensoluun (tuli bänks nimittäin).

Nokkelampi olisi tässä kohtaa ymmärtänyt, että isommasta pienempään muutto on AINA vittumaisempaa kuin pienemmästä isompaan. Kun sanon nokkelampi, en tarkoita itseäni.

5. Soluhuoneesta kaksioon. Not bad. Kahden asuttamasta kaksiosta yhden asuttamaan kaksioon. Ei yhtään paha, tilaa oli vaikka parille kaverille. Tavaramäärän generoitumisen kannalta, tämä oli virhe kaksi.

6. Yhden hengen asuttamasta kaksiosta yhden hengen yksiöön. Tuskallista. Pakettiautollinen kamaa meni kaatopaikalle, kierrätykseen ja kirppikselle. Uah.

7. Tällä hetkellä muutetaan oikeastaan siis yhteen yksiöön kaksi ihmistä, viisi treenikassia ja kamalasti sukkia. Yksiössä tilan tekeminen toiselle herättää vain kysymyksiä: voisinko pärjätä kahdella sukkaparilla, onko mulla oikeasti 12 paria mustia sukkia? Entäs jos mulla oliskin vaan kaksi mustaa toppia viiden sijaan? Entäs nämä farkut, varmasti pärjäisin ihan vaan kahdella parilla. Miksi mulla on näin monta pyyhettä, oikeasti?

Olen aika varma, että sellainen helpoin muuttoreitti olisi vanhempien luota -> soluyksiö -> kaksio -> hemmetinmoinen kartano/linna. Just saying. Mutta mulla ei nyt ole sitä linnaa, mutta mulla on kohta parhausihminen täällä yksiössä ihan aina. Ehkä jopa tarjoan sille aamukahvia (jos se keittää itse sen kahvin) pupumukista.

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Onnea avoliittoon ;-)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

kiits :)

annemi

Hei, itskein olen tehnyt tätä muuttamishommaa vähän nurinkurisesti ja vasta nyt, useamman vuoden  jälkeen alkaa olla tilat ja ihmismäärä kohdillaan :)

Onnea avoliittoon minultakin, ja aivan ihanat nuo mukit <3

hanska
Heppatic

mä tunnustelin sua vähän bloggerissa!

kahvia pääasiallisesti juomattomana oon meidän talouden ensisijainen kahvinkeittäjä ja hyvin maistuu vaikkei ookaan noin söpöjä mukeja :)

Tyhjä

Meillä alkoi aikoinaan olla ahdasta, kun vaimo muutti minun rivarikaksioon omasta saman kokoisestaan, vaikka heittikin menemään todella paljon tavaraa. Muutimme omakotitaloon, jossa kolme makkaria. Aluksi tuntui hulppealta, mutta nyt mietimme, mistä puolivuotiaalle pojallemme oma huone saataisiin.... :-D

katriina2

Saanko mää käyttään johtajaan tota viiden reenikassin argumenttia kun se alkaa kitistä mun reenikassien määrästä (joita siis mulla on neljä, joissa yhdessä on joogamatto ja lisäks ne kolme kuulaa joita ei voi laittaa kasseihin koska, noh)?

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Mähän en siis laske joogamattopussia treenikassiksi. 

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mun äiti yritti selittää, että mun pitäisi tuoda kaikki kamata, joista aion luopua hänelle. Ihan hyvä, mut äitin pitäisi varmaan itsekin luopua rojuista ko parin vuoden päästä se siirtyy varmaan pois lukaalista keskustakopperoon tai vanhainkotiin

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.