Edustavuus on iloni

Mulle aika harvoin tulee tilanteita vastaan, jossa tuikituntematon ihminen livenä tulee sanomaan että hei mä tiiän kuka sä oot (tässä kohtaa pelkään että tulee avautumista mun huonoista jutuista) ja sanoo jotain kivaa blogista. Tilanteet on ehkä laskettavissa yhden käden sormilla, mutta ne ovat kyllä olleet tosi kivoja!

Ainoa ongelma on, että nää tapahtuu jotenkin aina kun oon hyvinkin epäedustavana liikkeellä. Niinkun kerran kuntosalin pukkarissa treenin jälkeen. Ja eilen kun olin kävellyt sateessa puolitoista tuntia pitkin poikin Tamperetta. 

Onneksi sentään löydettiin asemalaiturilla seikkaillessa oikeaan junaan ja molemmat päästiin (toivottavasti) sinne minne pitikin. Ja lisäksi lyhyessä ajassa löytyi hyvää yhteistä whinetettävää! Että terveisiä vaan, en yleensä näytä uitetulta koiralta.

Tänään sitten kun olin yybercoolina tuolla kylillä hikisessä hupparissa, eilisen jäljiltä märässä pipossa (kuivaaminen on ihan yliarvostettua) ja Gina Tricotin trikoissa (hehe) vetämässä rundia vaunujen kanssa niin tuli vastaan taas lukija! Tai siis lukija jonka kanssa tässä on ihan meilailtukin että josko nähtäis kun kerran samassa pitäjässä asutaan. Oottakaa siis vaan talvea, tulee lukemattomia ja lukemattomia postauksia siitä miten taas oltiin Ideaparkissa.

Yleensä jotenkin niinä kertoina kun olen edustavana jossain, ketään ei tule vastaan tai ketään ei tunnista. Tämä ehkä tarkoittaa että olen tuupannut riittävästi epäedustavia kuvia omasta naamastani intternettiin jotta niiden perusteella osataan moikata. Että tulkaa moikkaamaan! Viimeistään talvella Ideaparkissa :D

Kommentit

Mirkaisa (Ei varmistettu)

Hihi! Me naiset :D Huomion keskipisteenä vahvasti oma olemus.

Veikkaanpa, ettei tilannetta todistanut mieshenkilö suonut ajatustakaan sille, että pitikin olla bad hair day lippiksen alle piilotettuna. Enemmän varmaan hämmennystä aiheutti vaimo, joka vaunulenkillä ryntäilee tuntemattomien vastaantulijoiden kimppuun...

Ja hei, rumat ne vaatteilla koreilee, vai miten se nyt meni :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Niin sillä olikin se lippis. Ei vaan, miehiä ei vaan kiinnosta niin kauheesti tollanen, mutta itteä kyllä jostain syystä. 

Sanoisin että tuurilla-hyviä-vaatteita-löytäneet-vaatteilla-koreilee :D

Vau mikä vauva!

Mä muuten muutama viikko sit ideaparkissa katoin yhtä tyyppiä että ihan sun näkönen, mut en ollu varma :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Jos se oli vähän nuhjaisesti pukeutunut ja epätoivoisissaa etsimässä sopivia housuja niin sit se olin mä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.