Ei pitänyt mutta oho

Olin vähän päättänyt, että en osta mitään uusia vermeitä Meuhkalle ja Veuhkalle. Kirpparilta oon ostanut ehkä neljä vaatetta yhteensä, kaverilta sain kaksi Ikea-kassillista kaikenlaista vaatetta ja sukkaa ja tossua ja sitten on vielä ne äitiyspakkauksesta tulleet vaatteet (tuplana toki). Mutta ehkä tarjoushaukka minussa sai eilen vallan kun käytiin äidin kanssa vähän Ideaparkissa piipahtamassa. Oikeastaan etsin sellaista kauppaa missä joskus siellä Ideaparkissa oli sekä vauvoille vaatteita että muita tarvikkeita, mutta kyseinen liike ei taida enää toimia (ainakaan tuolla ostarilla). Mutta sitten eksyttiin sellaiseen kauppaan kuin Ballot. Ja siellä oli ale. Joten.

Haluaisin vaan sanoa että a) liikkeessä oli noista Blaa!-merkkisistä jutuista isot alet (noi maksoivat 10€ kpl, eli joo, aika kallista silti) ja b) äiti maksoi pöllöhaalarit. Bonusta toki siitä että kyseiset vaatteet on suomalaista designia (oonko nyt hyvä bloggari kun hankin kotimaista designia?).

Mutta kuinka hienoja! :D Miksei aikuiselle olie pöllöhaalareita? 

PS. Hei toimitus, olisiko mahdollista saada joku kategoria "lapset/vauvat/pienet" tai "vauvajutut, jotka ei kaikkia kiinnosta"? Voisin itse käyttää sellaista ihan mieluusti näissä tän sortin postauksissa.

Kommentit

Nina Enroth

Hienoja! Kyllä joskus saa sortua. 

sanumaria

Ihan vähän vaan. Sen bodyn missä oli paloautoja niin sen jätin vielä rekkiin. Vaikka sekin oli kyllä hieno!

Luomu-puolukka

Ihania löysit! Blaa:lla on kyllä ihania luomupuuvillasia ihanuuksia. Ehkä munkin pitäis ratketa :D 

 

sanumaria

Luomupuuvillaa noi näyttivät olevan, mutta jostain syystä en usko että täyttä hintaa ihan maksaisin (n.30€). Vaikka luultavasti hinta on ihan kohdallaan. Mutta silti. Oon pihi?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mäkin kyllä ostaisin! Siis jos olis niitä vauvoja.

sanumaria

Mutta jos on joku jenkkivauva joka hukkuu pinkkiin/vaaleensiniseen niin tuolta voi ostaa shokkiterapiaa :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tajusin justiinsa, että jos meille tulisi vauva niin se olisi se semmonen JENKKIVAUVA :O argghhhh

kirsikkainen

Noi on kyl niin sulosia<3 Onnistuin kirpparilta löytämään muutaman, tuo pöllö mukana! Uutena raskin juuri ja juuri ostaa kälyn beibille Meksikoon pari, sielläkin on muuten vain vaaleenpunasia tai -sinisiä vauvoja :|

Ryde (Ei varmistettu)

Iiiiihania!!

Tyhjä

Meilläkin pöllökuosi ollut monessa vaatteessa käytössä. Liekkö siitä johtunut, että ensimmäisiä lintuja, joita osasi nimetä. :-D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.