Ei saa huijata Lily!

Täytin sen hyvänolonreseptitestin, ja tunnen itseni huijatuksi. Testissä piti valita oma suosikkiherkku (missä olivat korvapuustit, jäätelö ja maitosuklaa kysyn vaan). Valitsin suklaakakun (kuvan perusteella). Lopputulos oli tämä:

Nyt se onkin vain "eväs" eikä herkku. Ja oikeasti, tuo on mukaherkku. Jos se on gluteeniton, sokeriton ja maidoton. Ja siinä on punajuurta. Suklaakin on satavarmasti jotain Andeilta raahattua 99% raakasuklaata, joka maistuu kaakaojauheelle.

Tunnen oloni huijatuksi.

Kommentit

nansk

Lyön häntäni vetoa ettei toi maistu yhtä hyvältä kuin oikea suklaakakku. Tai toi nutella tuolla mun jääkaapissa. (Fiksu juoni, jolla saan maistettua molempia. Tai kaikkia. Kunhan joku muu tekee ne ja tuo ne tänne sohvalle.)

sanumaria

Siis voihan se maistuu hyvältä, mutta ei se suklaakakkua voita. Tai nutellaa. Mut säilykepunajuuren varmasti!

tiiti
ite puin

Mihiiissä on hyvänolonresepti? Mulla näkyy vaan joku toteemieläin.

Parasta munsta noissa ohjeissa on, että niissä on yleensä lopussa joku semmoinen "punajuuri ei maistu kakussa juuri ollenkaan!" -kommentti. No tartteeko sitä sitten sinne edes tunkea? Dämmit.

sanumaria

Se oli FBssä se linkki.

PS. Mun voimaeläin on ilves. Olisin halunnu että se on vompatti tai laiskiainen :/

tiiti
ite puin

Mun voimaeläimen heikkousihminen ei jaksanut täyttää niitä osoitetietoja, eikä nyt saa ehkä ikinä tietää. Epäilen enivei, että mun voimaeläin on kivi, jolle on piirretty naama.

sanumaria

Ehkä sun voimaeläin on karvaläskikissa?

Tyhjä

Pentele! Ihmettelen kyllä miten itsekin aina joskus haksahtaa tekemään noita hölmöjä testejä. Mulle tuli karhu. Oon kyllä karvanen, mutta sitä ei taidettu kysyä.

Jossain taannoisessa jutussasi oli puhetta huijausruu'ista. Silloin kerroin kuinka mua huijattiin punajuurikakulla. Eli kohtalotoverini ymmärrän sinua niin hyvin!

 

kirsikkainen

Kokeilunhalusena menin ja tein samantaipaisella reseptillä moisen. Hölmö! Kyllä sitä nyt söi, mutta muistinpa taas, että kun haluaa herkutella niin herkuttelee sit kunnon jutuilla - oli pakko tehdä sit se 400g voita, 400g suklaata -mudcake heti perään..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.