Etsintäkuulutus, etsintäkuulutus

Tämä menee ehkä blogin pääsisällöstä ohi (vai onkohan tällä blogilla edes mitään päätä eikä häntää), mutta huutelen silti. Ei sitä niinko koskaan tiiä! Nythän on niin, että mä valmennan aikuisten muodostelmajoukkuetta täällä Tampereella, Team Ice Passionia. Joukkueen seura on Varala-Tiimi ja nyt me tarvittaisiin vähän lisää luistelijoita. 

Tarkoitus on kisata kansallisessa sarjassa ja tähtäin on loppukisaan pääsy. Mutta niitä luistelijoita pitäisi vielä jostain kivenkolosta löytää :) Löytyyköhän mun lukijoista (tai lukijoiden kavereista) tyyppejä, jotka täyttäis seuraavat kriteerit:

  • Luistelu sujuu eteen ja taakse, tuttuja ovat myös kaaret ja kolmoset.
  • Ikää on vähintään 18 vuotta.
  • Pystyy sitoutumaan käymään kerran viikossa jäällä joka viikko.
  • Tykkää luistella :) 
  • On jotain kokemusta muodostelmaluistelusta TAI on riittävän rämäpäinen että uskaltaa heittäytyä itselleen vähän vieraampaan tapaan luistella.

Treenejä on siis kerran viikossa keskiviikkoisin (19-20 oheiset, joissa tehdään ohjelmaa ja lämmitellään, 20-21 jäävuoro) Hakametsässä Tampereella. Mikäli yhtään kiinnostaa, niin meiliä voi pistää osoitteeseen etkaisaanymuavarte@gmail.com ja kerron lisätietoja. Mutta tulkaa! Kaikki te luistelijat jotka olette pistäneet luistimet naulaan, niin tulkaa mukaan :) Meillä on joukkueessa myös tyyppi, joka palasi jäälle 30 vuoden tauon jälkeen, joten tauon pituudellakaan ei ole niin väliä!

PS. Ne jotka eivät aikuisena vielä osaa luistella, mutta jotka kovasti haluaisivat oppia, niin meidän seurasta löytyy myös aikuisten luistelukoulu

Ensimmäinen kuva: Sakari Karipuro, toinen kuva: ihan itte, kolmas kuva: Aleksi Rinta-Kauppila

Kommentit

TuijaE (Ei varmistettu)

Oi ihana toi eka kuva! Toivottavasti löytyy lisää luistelijoita! Harmi kun piti vaihtaa kaupunkia. Muute oisin tasan tullu! <3 Mut ihan huippu joukkue! <3 Terkkuja!

honeychile

Mä niin tulisin jos osaisin luistella! Tai siis eteenpäin meen kyllä, mut ei ihan noita muita :D Mut täytyypä katsella tota teidän aikuisten luistelukoulua! Just suunnittelin, et nyt kun löytyy lähistöltä talvella ulkokenttä niin meen kyllä luistelemaan. Vaikka mulla on koululiikunnasta enimmäkseen vaan pahaa sanottavaa, niin luistelu oli kivaa. Paitsi kun pelattiin ringetteä :D 

sanumaria

Suosittelen kyllä tota aikuisten luistelukoulua aka tekniikkaryhmää. Se maksetaan sellasella lippusysteemillä, eli lippuja saa 10 lipun nippuja ja sit maksaa vaan niistä tunneista millä käy! Muista pyytää mut ulkojäälle mukaan :)

honeychile

Harkitsin asiaa 7.5 min ja ilmoittauduin! Kyllähän syksyksi vähintään yks uus harrastus pitää olla, jos ei muuten niin blogaamisen vuoks :D

FFFifi
Fitness Führer

Tää on kyllä taas yksi niitä lajeja, joita ehdottomasti pitäisi kokeilla! Mutta ootte siellä Tampereella, ja luistelu sattuu hirveästi jalkapohjiin! En kestä sitä kipua!

sanumaria

Jos luistimet sattuu jalkapohjiin, nauhat on liian kireellä. Varpaista pitäs olla ihan löysällä, ja vaan nilkan kohdasta kireellä. Kun seisoo luistimilla, varren ja jalan väliin pitäs mahtua sormi :)

tints
viiskyt piste neljäyks

Oih, kiitos tästä tiedosta! Mä oon aina ajatellut, että se on justiinsa toisinpäin - eli kun sattuu, niin nauhat on aivan liian löysällä eikä muka luistin tue jalkaa tarpeeksi. Ah, aina oppii jotain uutta - ehkäpä tulevana talvena innostun luistelustakin taas!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.