Hämmennys

En tiennyt että fitnesselämäntyyliä noudattavat ihmiset erityisesti kaipaavat teollisesti puristettua lisäainetta sipsin muodossa. Mut hei mitä välii, tästä saa protskuu!

Syökö joku näitä oikeesti? Niinko joku oikea fitnessihminen? Sellainen joka kisaa ja maalaa itsensä ruskealla pinoteksilla kisoihin? Tietääkö kukaan?

Kommentit

tiiti
ite puin

Noita oli kerran GoGon aulassa tarjolla, yllättäen maistuivat karmealle. Varmaan herkkua jonkun rahkadipin kanssa, buahahaha.

sanumaria

Tarkoitit varmaan että sen fitnessproteiinirahkadipin kanssa?

Tehi (Ei varmistettu)

Herkkua niille, jotka julistaa, että rahka sellaisenaan on ihan parasta herkkua, eikä tartte lisukkeeksi kuin kourallisen makeuttamattomia puolukoita. Nam!

sanumaria

Hehe, älä unohda leseitä!

:D erehdyin kerran huvikseni tarjouksesta ostamaan. Vaikka ne oli pahoja, onnistuin syömään niitä ison kourallisen ja sain vatsani kipeäksi.

Oikeat sipsit maistuu hyviltä ja niistä ei tuu vatsasta pipi. Sama koskee puddingeja ja muita fitnessihmeruokia. Jos on niin hienoa olla syömättä suklaata ja sipsejä niin miksi on pakko olla joku mukavaihtoehto? Vähän sama kuin se miksi kasvissyöjälle valmistetaan ruokaa joka maistuu mahdollisimman paljon kanalle? Miksi? Syö sitä ehtaa kamaa jos haluat tai jätä kokonaan välistä. 

Kao Kao

Sisko saarnaa vahvasti! En ikinä tajunnut, kun mulle tehtiin "ihan lihan makuista ja oloista" kasvisruokaa.. Öö, ällöttävää, syön kasvisruokaa koska en halua syödä lihaa. Jos haluaisin, niin söisin kunnon pihviä.

Ja siinä vaiheessa kun allergiat pakottivat luopumaan kasvisruoasta (liian suppeaksi kävi proteiinit) ja siirryin takaisin lihansyöksi, niin syön sitä pihviä. Nyt se on taas hyvää, kun siihen on vuosia opetellut takaisin. (On muuten hankalampaa palata lihansyöjäksi, kuin alkaa kasvissyöjäksi).

Eiku just niin ei. Vaikka ekologisesti katsottuna soijatuotteet on usein aika hankalia, just nää vegenugetit, -pihvit, -schnizelit, -leikkeleet, soijarouhe jauhelihan asemasta ja esim. Hälsen's Kökin kasvispyörykät on ihan huippuja. Kotitekoiseen ruokaan saa tuota lihaisaa flavouria mausteilla myös. Mukavasti protskua ja hyvää. Sama tietenkin pätee vehnäproteiini"lihaan" eli seitaniin monissa eri muodoissaan. Hauskinta tähän mennessä on ollut jenkkiläinen "faux salmon", jossa kalannahkaa imitoi tofusta tehty kuorrute. Olen ollut vege vajaa 20 vuotta, joten sen ittensä (lihan) makua en muista enkä kaipaa, mutta kasvisruoka kotona houkuttelee paremmin lihansyöjämiestäni kun se edes etäisesti muistuttaa jotain jo ennestään tuttua.

Suvi K.
Sisunainen

Mäkin olen joskus ihmetellyt näitä. :D Äkkiseltään laskettuna noissa on noin 20 eri ainesosaa, hyvissä sipseissä on perunaa, suolaa ja öljyä. Lähes kaikissa noissa "huijausherkuissa" näyttää olevan mm. inuliinia ja/tai keinomakeutusaineita, jotka on tosi yleisiä vatsanväänteiden aiheuttajia.

Hiksu (Ei varmistettu)

Vähän aihetta sivuten... minusta oli hauska kun aikoinaan kaveri kehui löytäneensä laihduttajalle sopivan herkun kaupasta: Painonvartijoiden popcornit! Kysyin mikä niistä tekee niinku laihduttajalle sopivaa. Kuulemma se, että ne ovat terveellisempiä. Oli muuten hauska katsoa niiden poppareiden tuoteluetteloa verrattuna siihen että olis laittanut lusikkallisen öljyä kattilaan ja maissinjyvät päälle...

sanumaria

Noissa on vähän sama kun ihmiset näkee kauheesti vaivaa keksiäkseen "terveellisiä herkkuja" joilla voi korvata perinteiset herkut. Niinkon vaikka keksii juustokakulle korvikkeeksi version jossa ei ole juustoa eikä kakkua. Mutta kysymys kuuluukin, että jos normaalisti syö kerran kuussa juustokakun viipaleen, onko sitten järkevämpää tehdä terveellistä herkkua ja vetää sitä useammin?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.