Helsinkiseikkailu

Käytiin eilen tiitin kanssa Lilyn 1-vuotisjuhlissa oikeen pääkaupungissa asti. Ensin vietiin sinne mukanamme lumipyry (sori), ja sitten meinattiin eksyä matkalla lähimpään kahvilaan rautatieaseman ja Kiasman välimaastossa. Olkaapas hyvä.

Oli kyllä kiva reissu, ja kiva tavata kaikkia lilyläisiä livenä, niinkun Jenna ja Anna ja Tiina ja Roosa ja Hertta ja Kati ja Joanna ja muita joita en ehkä nyt muista. En oo juonut tarpeeksi aamukahvia. Vielä. Paitsi Vierasta miestä en tunnistanut, luulen nähneeni Pumpuin Lotan ja hämmenyin kun ihmiset tuli kehumaan mun valitus-ja-itsesääli-ja-mäkuolenyksin-juttuja oikeen urakalla. Mää aina hämäännyn ja pelästyn kun joku kiinnittää muhun huomiota, niin pistän tähän huomion kiinnittämiseksi hienon giffin siitä, miten tiiti syö kakkua.

Kiitos kivasta illasta siis vielä :)

Kommentit

Anna Karhubear

Ahhahaa, toi kakkugiffi! Oli mahtavaa, että pääsit paikalle, kiitos!

sanumaria

Joo, VR ei jättänyt eikä eksytty :D Kiitos itsellenne!

Roosa
Mangomalen

Oli hauska tavata!

tiiti
ite puin

Ja tää oli siis vielä se hyvin ja mallikkaasti mennyt cupcaken syönti :D Sitä viimeiseksi syötyä ei toivottavasti ole dokumentoitu vastaavasti.

sanumaria

Ei, koska mää aiheutin sen katastrofin :D

Ja roosa, samoin :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ai niin, mullahan on tämä dieetti... no olipas se sitten hyvä, etten ollut mukana. En mä noita leivonnaisia olis nyt halunnutkaan.

ps. tää on varmasti jo kolmas palsta, jossa käyn itkemässä kun en päässyt paikalle. Meen seuraavaksi itkemään omalle palstalleni...

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Ehkä olin paikalla, ehkä olin sohvalla punaviinin ja Housen kanssa. Jääkööt mysteeriksi.

sanumaria

Epäilen jälkimmäistä :D Missasit polentan, jota mä (tai siis joku tosi maalainen) luuli ananakseksi.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Niin, tulihan se tuolla toisella palstalla vahingossa paljastettua. Perkele.

Rhia
Evil Dressmaker

Mua kyrsii että tää biletys sattui nyt tosi paskaan kohtaan enkä päässyt mukaan. Mut ei millään pysty venyyn kahteen Hesanreisuun saman viikon aikana :D No, pistän kalenteriin 2v-bileet. Silloin ois paras olla jotain hyvää tarjottavaa, hyvää viiniä ja joku hyvä ennakkoensi-ilta tarjolla :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.