Hip-hip-hippi

Oon tässä käynyt astangajoogakurssilla, vielä olis yksi kerta jäljellä ja sitten voi siirtyä Alkeis 1 -tunneille. Joo. Minä. Joogassa. Muttakun se on yllättävän kivaa ja rankkaa. Ei ehkä niin rankkaa kun maksimipainoilla vedetty pump, mutta kyllä siinä hiki tuli. Ja sisäinen kilpailijani haluaa joka kerta venyä vähän enemmän, taipua vähän pidemmälle, kiertyä vähän enemmän solmuun.

Tiedän, jooga ei ole kilpailulaji vaan pitää kuunnella kehoa ja sillai. Mutta mitä jos keho sanoo että lilluttelu on plaah ja kunnon hiki on superjees? Jos keho ei juurikaan kaipaa kevyttä oleskeluliikuntaa? Paras olo tulee siitä, kun treenin jälkeen ihan vapisee väsymyksestä? 

Saatan ehkä ottaa tän joogaharrastuksen sellaisena vähän niinkun venyttelynä. Ja liikkuvuusharjoitteluna. Kysymykseksi nyt vaan nousee että pitäiskö kesäksi ostaa kymppikortti, vai oikein kolmen kuukauden kortti. Että tuleeko lomalla lähdettyä joogatunnille rannalta? 

Ja millainen matto pitää olla?

Kommentit

tiiti
ite puin

lakumatto.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Kymppikortti, koska muuten siellä tulee käytyä liian usein. Matoksi riittävän pehmeä ettei mihinkään minkä päällä pitää istua tai seistä satu. 

sanumaria

voiko muka käydä liian usein? :D Täytyykin ens viikolla testata siellä koululla jotain pehmosta mattoa, viimeks kokeilin sellasta ehkä pari milliä paksua ja se oli aika jees.

Turhat jorinat

Ihanan värinen matto on tärkeä. Ja älä ota sitä marjapuuron väristä Niken mattoa, semmoset on kaikilla. (Oikeasti minusta ei oo paljon väliä minkälainen matto on, pääasia että on. )

Vierailijatar (Ei varmistettu)

Astangajoogaan riittaa ihan tukeva perusmattokin. Jos hikoilee paljon tai harrastaa hot joogaa, haluaa kiinnittaa huomiota siihen ettei matto luista liikaa (eikun raplaamaan mattoja urheilu- ja joogatarvikeliikkeisiin). Mitaan superpaksua ja pehmeaa mattoa en astangajoogaan raahaisi, ne sopivat paremmin pilatekseen ja lajeihin joissa tehdaan enemman hommia makuuasennossa (kuulostipas rivolta). Ja jos joutuu kantamaan mattoa mukanaan useinkin, kannattaa muistaa etta samankokoistenkin mattojen painoissa on eroja.

sanumaria

Tää on kyllä mahtava saitti, saa niin hyvä vastauksia ja vinkkejä aina <3 

Rva K-M (Ei varmistettu)

Ku tiistaina nähdään niin muistuta mua että esittelen sulle mun joogamaton. Se on mallia "hikoilen kuin sika mutta se ei luista. Lisäksi se painaa kuin synti".

Saara Ilona (Ei varmistettu)

Hei Rva K-M, voitko jakaa täälläkin tietoa, että mikä matto kestää hikoilevan sian ilman että siltä sialta menee nenä lyttyyn kun kädet luistaa alta! Nimim. olis tarvetta moiselle

Rva K-M (Ei varmistettu)

Voin! Kuvittelin vaan että olen _ainut_ joka hikoilee kuin sika jo ensimmäisen aurinkotervehdyksen jälkeen :D

Mun matto on luonnonkumia, 8mm paksu ja painaa kuin synti (siis pauttiarallaa http://www.joogakauppa.com/verkkokauppa/joogamatot/?num=153742&amp;upotu... mutta vanhempaa versiota). Sen päällä mulla on joogapyyhe. Se imee hien mutta koska se allaoleva matto on niin painava (ja epäliukas), ei se matto ala luistaan alta pois. Tätä kaikkea kuskaan mukanani trendikkäästä joogamattokassissa (http://www.joogakauppa.com/verkkokauppa/mattokassit/?num=122038&amp;upot... mutta oranssi koska se oli hienoin).

Vaikka toi matto on kallis, niin se käytännössä katsoen ikuinen ja olisin säästäny vielä enemmän jos olisin suoraan ostanu ton enkä niitä 4mm:n rimpuloita.

Rva K-M (Ei varmistettu)

Ja kas kun en sitten osannu urleja laittaa :D Mutta siis manduka black mat, joogapyyhe ja la gringa mattokassi.

Saara Ilona (Ei varmistettu)

Thänks. Taidanpa asioida tuolla seuraavan palkkapäivän jälkeen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.