Housunillittäjän muotikatsaus

Sukkahousunillittäjä kauhistelee edelleen ihmisiä, joiden mielestä on cool että sukkahousujen vahvikeosa näkyy sortsien/hameen alta. Ajattelin ensin että voisin etsiä hyviä housuvaihtoehtoja näille fashiondisastereille, mutta tää tais mennä vähän ojasta allikkoon.

Hei, salihousut on taas täällä! Nuo 90-luvun kauhut, joita bodarit käyttivät kun ei kai osattu tehdä muuten tarpeeksi isoja housuja (joihin ne bodareiden reidetkin mahtuisivat). Ei hätää, nyt taas mahtuu!

Tosin nyt näitä myydään haaremihousuina, joissa on pirteä printtikuvio! Salihousut mitkä salihousut. Yäh.

Sitten kysymys. Mua on jonkun aikaa tässä hämmentänyt yksi asia housumaailmassa. Tai no montakin, mutta tämä yksi erityisesti. Nimittäin sellaset beigen/hiekan/eiminkäänväriset pinkeät housut. Niinkun tällaiset:

Toisilla naisihmisillä ne näyttävät siltä, että ne ovat housut. Rumahkot housut, mutta housut. Toiset naisihmiset taas näyttävät siltä, että ovat lähteneet liikkeelle täysin ilman housuja.  Niinkun näin:

Mikä ihme siinä on? Mutta toisaalta, parempi tuokin kuin nämä Nellyn BIKER-leggingsit. Mä haluaisin nähdä sen BIKERIN joka noita pitää. Oon aatellut että niillä on yleensä nahkaliivit. Eikä näitä:

Minäkin yleensä pidän valkoisia pitsikalsareita niin että alla on mustat alushousut ja jalassa mustat korkkarit. Vai olenko ainoa?

Kuvat: H&M, Nelly, People of Walmart

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Hahahaha! Nellyn vika kuva on paras. Onkohan ne hakenut kuitenkin sanaa PYÖRÄILYHOUSUT eli näpsäkästi lyhennetty sitten bikereiksi? Anyway, ei noi ole legginsit, pyöräilyhousut eikä varsinkaan bikerit. Noi on pitsialushousut. Piste.

:D

sanumaria

Odotan sitä päivää kun tuolla kadulla noita alkaa nähdä :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Naurattaa toi People of Walmart -kuva. Siellä oikeasti käy tuon näköisiä ihmisiä. Niistä on tehty kirjakin, melkein ostin sen yks päivä kirjakaupasta :D Kerran kävin siellä itsekin kaupoilla, ihan vain niitä muita asiakkaita katsomassa. Luoja.

J

Noi salihousut on jotain ihan järkyttävää. Mutta voi olla että niiden kanssa käy samoin kuin pillifarkkujen - vannoin etten ikinä pue päälleni. Ja tässä ollan. Pillejä kaappi täynnä. Kaikki 80-luvun kammotukset on tehneet näyttävän paluun muotiin. Ja vielä pari vuotta sitten kuville aidolta 80-luvulta naureskeltiin pissat housussa. Muoti <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahah, loistava postaus, ensi kertaa kommentoin blogiisi :D

Haaremihousuja minulla tosin on itselläni useammat, joskaan ei aivan noin karmaisevalla printillä.

sanumaria

Joo siis haaremihousuthan on kivoja. Toi printti+kapeet puntit+leveet ylälahkeet = salihousut = kammo :D

Hear Hear!

Tunnustan, mulla on haaremihousut, mutta ne on ihan vaan mustat, eivätk edes kovin ussittavat haaruksista. Tosi kivat kesällä.

Mutta argh, noiden pyöräilyshortsen funktiota en oo viel ymmärtänyt. Käsittääkseni niitä ei käytetäkään tuollaisenaan, vaan esim. hameen tai shortsien alla. Kysymys kuuluu vain miksi ja kenen mielest se oikeasti näyttää hyvältä?

Vierailija_A (Ei varmistettu)

Mä en ehkä pysty enää katsomaan bikereita nauramatta. Löytyisköhän noille pitsipöksyille mätsäävää toppia jostain?

Vierailija_A:n inspiroimana oli pakko katsastaa Nellyn valikoima :D Ja eikös tää sopis aika hyvin noiden bikereiden kanssa? 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/paidat/club-l-714/lace-zip-top-714278-1/ 

Toki pelkät mustat rintsikat siellä alla <3 

Manuu (Ei varmistettu)

Mulla on "salihousut" ja ne on supermukavat päällä, vähän kun ei ois housuja ollenkaan (mutta on!). Eilen istuin ne jalassa bussin penkille ja siihen penkille oli joku fiksu ihminen läntännyt purkan, joka nyt siis on kiinni mun housuissa, joiden kohtalosta en vielä tiedä. Ehkä tämä on universumin tapa kertoa, että housuni eivät näytä hyvälle?!?

p.s. housuissa on myös psykedeelinen savanniprintti

sanumaria

Kiisa: noi pitsisortsit voi toki ostaa kokoa liian pienenä, ja sitten voi leikkiä joulukinkkua! No-oooo onkos tullut joulu nyt keeeesän keskelleeeeeeeee, ja-aa laitetaankos kinkkuuuu pyöräilysortseihin ja sillai.

Vierailija A: sama. kuvittelen aina että niillä on farkkujen alla tollaset pitsisysteemit.

sannu: :D ihan huikeeta! joko tilasit koko setin? :D

manuu: ehkä, ehkä :D Mutta joskus voi vastustella universumia ja pitää päällä just mitä haluaa. Niinkun mää pidin just biksuja :D

Vierailija (Ei varmistettu)

AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
Tos naapurissa on Bulldogien kerhotalo, en ehkä voi kattoo niitä nahkaliivimiehiä pokkana enää kun ajattelen että niillä on tollaset jalassa... :"D
kuolen :DDD

Tottakai tottakai, vielä ku noita sais eri väreissä ni olis täydellistä :DD

sanumaria

Vierailija: sori. etkä syytä mua jos saat jonkun naurukohtauksen ja pökerryt kerhotalon eteen.

sannu: miten olis sellaset arsenväriset? :D

Jooooo!!

Saara S.
Saara Sarvas

HEI MUN BODARIJALAT EI MAHDU MUIHIN KUIN SALIHAAREMIHOUSUIHIN :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Niin ja leggareihin.

Molemmissa rumat printit - tietysti ;)

Rhia
Evil Dressmaker

Puhut vähän mutta asiaa! Ja mä näin juuri eilen naisen jolla oli pitsiset mikroshortsit! (Oli niissä sentään vuori ettei ihan kaikki kuitenkaan näkynyt läpi) Mikä on seuraava askel? Wicked Weaselit päällysvaatteena?

 

saagelsson (Ei varmistettu)

Kiesus. Jotain kertoo että tuo People of Wal-Martista napattu kuva näyttää vähiten hirvittävältä.

Fashiondisaster (Ei varmistettu)

Luulen et noi Nellyn bikerleggarit on tarkotettu minishortsien alle niin et nää lahkeet vaan näkyy hiukan esim. tähän tyyliin:

http://images3.chictopia.com/photos/cayleem/8066323712/8066323712_400.jpg

Itse ainakin lähtisin niitä noin käyttämään, en ehkä ihan pelkästään :D Noi haaremhousut on ehkä jo vähän menneen talven lumia, pari vuotta sit niitähän tuli vastaan joka toisella vastaantulevalla. Miehetkin varmasti huokaa jo helpotuksesta kun haaremit jää ja naisilla alkaa taas sitä paljasta reittä näkyä. ;)

Irenenenene (Ei varmistettu)

Hei! Mistä noita ysäri salihousuja saa? Oon yrittäny ettiä, mut en löydä ja haluan sellaset :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.