Hyvää synttäriä mulle!

Koska täytin tänään kaikkiaan 35 vuotta, oli syytä juhlia tilannetta. Ikähän on mitä parhain, mummini sanoin:

"Sopiva ikä: tarpeeksi vanha tietääkseen mitä ei pidä tehdä ja tarpeeksi nuori tehdäkseen sen silti."

Aloitin päivän sopivasti heräämällä ennen seiskaa. Koska en malttanut nukkua pidempään (hyvää lahjojen avausaikaa olisi mennyt ihan hukkaan!) siis. Yöpöydällä odotti kirja ja kortti, ja kirjaa lukiessa menikin pari tuntia. Sen jälkeen oikeen hurjastelin, ja pesin ainakin viisi koneellista pyykkiä. Ja söin karjalanpiirakoita aamupalaksi, aikamoinen meno vai mitä!

Iltapäivästä mulla oli varattuna parturointiaika, koska pitäähän se nyt edes yrittää näyttää nätiltä vaikka mahan tilalla onkin rantapallo ja eteenpäinmeno muistuttaa enemmän lonkkavikaista ankkaa kuin ihmistä. Hetken mielijohteesta (ja mulla oli ylimääräistä aikaa) poikkesin sisään Kuparitalon Vohvelikahvilaan. 

Mitään tekosyytähän ei oikeasti pitäisi vohvelin syöntiin tarvita, mutta ainakin omat synttärit on erityisen pätevä syy sanoisin. Parturoinnin jälkeen jatkoin bilettämistä ja tulin kotiin siivoamaan vaatekaappia. Oon varmaan jotain tehnyt oikein kun kierrätykseen meneviä kamoja on jäljellä puoli säkkiä ja kaikki muu onkin ihan käyttökamaa (taisin joskus syksyllä siivota vaatekaapin edellisen kerran, hyvä minä että ennakoin). Juhlintahan ei tähän loppunut, sain vielä jätskiannoksen! Ihan parasta!

Sellainen päivä! Lisää näitä, miksei voi olla enemmän synttäreitä vuodessa (siis kun on kiva synttäripäivä, huonoja ei tarvisi tietty olla lainkaan)?

Kommentit

Kao Kao

Onneaa!

paulahelena
ALUAP

no niin mäki!

niin ja onneks olkoon :)

anna-liisa (Ei varmistettu)

Onneks olkoon! Olen yllättynyt, että olet jo noin vanha :), olen olettanut sun olevan about 30 ehkä. Mutta että hyvä ikä saada kerralla paljon lapsia :).

sanumaria

Ja kai se on hyvä ikä mikä tahansa milloin saa lapsia. Tai kerralla monta. En erityisesti niinko suunnitellut että teenpä kaks koska oon ikäloppu.. :D

sanumaria

Hei aika reilua tulla sanoon että "ootpa sää vanha" :D Mä oon just sopivan ikäinen!

SatuKoo (Ei varmistettu)

Myöhästyneet onnittelut!! Ja todellakin hyviä synttäripäiviä sais olla vuodessa useamminkin kuin kerran.

PSK
Insert Cool Phrase

35 ei kyllä mitenkään ole vanha, ei herramunjee! Kivaa synttäriä!

Sun mummi on niin oikeessa! Onnittelut!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.